Trendmagazin

Különleges ruhát készített a Calvin Klein

Sárgabarack színű selyemruha tehetős hölgyeknek

2012.04.23 | Nagy Anna

Az éhezők viadala hatalmas sikerrel robbant be a mozikba néhány hete. Az azonos könyvből készült produkciónak világszerte szerveződő rajongótábora van, ami egyes elemzők szerint elérheti az Alkonyat-filmek okozta tömeghisztériát.

A Calvin Klein valószínűleg nem tett rossz lóra, amikor a vezetői elhatározták, hogy egy különleges ruhával kedveskednek a népes rajongótábornak és a film főszereplőjének, Jennifer Lawrence-nek. Francisco Costa, a Calvin Klein kreatív igazgatója elmondta, hogy Az éhezők viadala sikere mellett azért döntöttek egy ilyen modell megtervezése mellett, mert Jennifer már kétszer is Calvin Klein ruhában lépett a vörös-szőnyegre.

Jennifer Lawrence Az éhezők viadalában

A Calvin Klein idei nyári kollekciójában helyet kapott ruha a történet alapján a Katniss nevet kapta (a főszereplő lányt hívják így a könyvben), mely sárgabarack színével remekül illeszkedik a márka idei trendjéhez, ami a pasztell színeket preferálja. A nyári selyemruha a Net-A-Porter webáruházában kapható 3630 eurós áron. A magas ár ellenére az oldal adatai szerint az ötféle méretből már csak kettő elérhető, a többit elkapkodták.