Trendmagazin

Limitált Big Bang Ferrari kékbe öltöztetve

Az első modifikált Ferrari modell megérkezett

2013.07.26 | Munkatársunktól

Ahogy azt sejteni lehetett, az Hublot új limitált modelljeit a Big Bang Ferrari szériára építi fel, hasonlóan a tavalyi King Power F1-es dömpinghez.


A legújabb üdvöske a Big Bang Ferrari Beverly Hills, melyet a svájci cég a Beverly Hillsben található üzletük tiszteletére alkottak meg – a hírek szerint az óra csak ott kerül majd forgalomba. A 45.5mm-es fekete kerámia tokot a rámán oldalt végigfutó kék csík dobja fel, mely megjelenik a számlapon, valamint a kaucsukra varrt bőrszíjon is. A számlap kissé túlzsúfoltnak tűnhet, hiszen a szkeletált megoldás mellett nem maradhatott le a ródium bevonatú Ferrari embléma sem, a dátumablak pedig sárga színt kapott, utalva a sportautó felnijére. A Ferrari széria másik érdekessége a szíj és a tok csatlakoztatására kidolgozott és szabadalmaztatott megoldás, aminek segítségével egy gombnyomásra, könnyedén lecsatolható az óráról a szíj.

Az 50 darabos limitált modellt az Hublot saját fejlesztésű automata szerkezete, az Unico működteti, járástartaléka 72 óra. Ára hasonló lehet mint az alap limitált Big Bang Ferrari Ceramic, így minden bizonnyal hétmillió forint körül lesz elérhető.