Trendmagazin

Limitált hamburgerek a Japán Mekiben

Itt a Quarter Pounder Jewelry széria

2013.07.12 | Munkatársunktól

Piacra kerülnek mindenféle limitált kiadású tárgyak, órák, ékszerek, ruhák, luxuscikkek, de limitált kiadású hamburgerről eddig még nem túl gyakran lehetett hallani. Most Japánban a McDonald’s ezzel is előállt. Három különböző hamburgert lehet kapni három különböző napon és csak egyetlen napig.


A hozzávalókat nézve, olyanok lesznek, mint azok a sütemények, amelyekért egész USA oda van, de csak egy bizonyos helyen és csak nagyon keveset lehet beszerezni belőlük. A "Quarter Pounder Jewelry" elnevezésű széria prémium hamburgereit ebben a hónapban lehet kipróbálni emelt áron, 1.000 yenért, amely kb. 10 dollárnak felel meg.

Gold Ring Burger

A Gold Ring csak július 6-án volt kapható és olyan összetevői voltak, mint az ananász, a bacon, a negyedfontos (kb. 113g) marhahús pogácsa, Monterey sajt, BBQ szósz és legalább tízféle fűszer.

Black Diamond Burger

A Black Diamond, július 13-a prémium hamburgere, szarvasgomba szósszal, negyedfontnyi marhahússal, grillezett gombával és olvasztott sajttal kényeztette a McDonald’s fogyasztóit.

Ruby Spark Burger

Július 20-án a Ruby Sparkra kerül sor, amiben a negyedfontos marhahús mellett, 5 szelet chorizo szalámit, avokádó szószt és borsos sajtot találunk. Ám ha valaki nem elégszik meg csak a szendviccsel, további 200 yen befizetésével közepes menüben is kérheti, vagyis ahogy hívják: ékszer szettben.