Trendmagazin

Limitált kiadású Naomi Campbell pólók

A Dolce & Gabbana jelentette meg a kollekciót

2010.09.16 | Zuba Tamás

Naomi Campbellről már mindenki hallott, hiszen elég szép karriert épített fel élete során az angol divatmodell. Munkássága során énekesnőként, színésznőként is működött és rengeteg hírességgel dolgozott együtt. Emellett karrierjének voltak botrányos mozzanatai is, hiszen számos alkalommal alkohol, illetve drog problémájáról számolt be a sajtó.


Naomi Campbell a Dolce & Gabbana cégnél érte el nagyszerű sikereit. A Divat Éjszakáján (Szeptember 10.) egy különleges meglepetéssel rukkolt elő az óriás divatcég. Naomi karrierjének 25 éves évfordulóján egy limitált kiadású póló kollekciót jelentettek meg. A kollekció különlegessége, hogy 14 különféle dizájnú póló szerepel benne. A pólókon szereplő képeket egytől egyig a világ leghíresebb fotósai készítették. Köztük: Patrick Demarchelier, Steven Klein, David LaChapelle, Mario Testino, Ellen von Unwerth, Bruce Weber, Steven Meisel, Herb Ritts and Peter Lindbergh. Egy póló 200 dollárba kerül. Azonban a vásárlás után nem csak a vásárló jár jól, hiszen az eladásból bejövő összeget jótékonyságra fordítják.

A pólók hivatalosan Dolce & Gabbana butikjaiban lesznek elérhetőek, először New Yorkban (Szeptember 10.), utána Londonban (Szeptember 21.), Párizsban (Október 4.), valamint Moszkvában (Október 20.), majd később Pekingben, Hong Kongban és Sanghajban.