Trendmagazin

London előkelő negyede lesz a favorit

Giorgio Armani és a Bulgari is szállodát nyitna a brit fővárosban

2011.05.06 | Munkatársunktól

London legfelkapottabb negyede a Knightsbridge, hiszen a közelben található a Harrods, a Hyde Park és számtalan luxusüzlet is. Giorgio Armani mellett a Bulgari is itt nyitná meg következő szállodáját.

Új beruházások a londoni Knightsbridge negyedben

Tavaly már beszámoltunk arról, hogy Giorgio Armani Dubaiban nyitotta meg első szállodáját. A napokban felröppent hírek szerint a divatguru most Londont szemelte ki magának, azon belül is a Knightsbridge negyedben tudná elképzelni a 200 szobás szállodáját, ahol Armani ezúttal is a belső dizájnért és az enteriőrért lesz felelős. A tervezett beruházást mintegy 495 millió dollárra becslik.

Armani most Londont szemelte ki

Nem az Armani az egyetlen luxuscég, amelyik London felé kacsingat. A Bulgari, a világ harmadik legnagyobb ékszergyártója 2012-ben szeretne egy hatalmas beruházás keretében saját hotelt nyitni - szintén a Knightsbridge negyedben. A londoni hotel immáron a harmadik lesz a sorban, hiszen a vállalatnak van már egy-egy egysége Milánóban és Balin is. A prémium kategóriás hotel 85 szobával és 7 lakosztállyal fog rendelkezni, melyek legkissebbike is eléri a 200 négyzetmétert. A szállodának része lesz egy bálterem illetve moziszoba, továbbá kialakításra kerül egy 2000 négyzetméteres wellness részleg is.

Bulgari Hotel London - látványterv

Mivel London rendezi 2012-ben a nyári olimpiát, így nem véletlen, hogy számtalan kisebb-nagyobb beruházás van folyamatban, illetve egymás után nyílnak meg a divatüzletek is, hiszen a versenyek idején rengeteg külföldi vendég fog érkezni a brit fővárosba.