Trendmagazin

Lustálkodjunk luxusban

Ágy 60.000 dollárért

2011.10.13 | Major Imola

Rohanó világunk kevés szabadidőt biztosít, de amikor mégis lehetőségünk nyílik rá, általában elkerüljük a zsúfolt bevásárlóközpontokat és az otthon nyugalmát választjuk. Ehhez nyújt luxus körülményeket a HiCan néven piacra dobott multifunkcionális ágy.


Ez a futurisztikus hálóelem, nem csak egy sima fekvőalkalmatosság, melyet megvásárolunk a legközelebbi bútoráruházban, hanem egy intelligens vezérlőrendszerrel ellátott, kiemelkedő minőségű, bútor. Modern, baldachinos szerkezete, egy karakteres egységet képez a térben. Széles kerete, robosztus megjelenése, egy különálló kabin érzetét kelti. A keret hangsúlyossága miatt természetesen ízlésünknek és szobánknak árnyalataitól függően választhatjuk ki a nekünk legmegfelelőbbet. Az ágyban található matrac pedig tetszés szerint távirányítóval állítható, s természetesen bőr huzatos.

A HiCan azaz High Fidelity Canopy biztosítja számunkra nem csak a kényelmet, hanem a házimozi élményt is. Beépített HD felbontású projektorral, csúcsminőségű audiorendszerrel van ellátva, mely garantálja a minőségi kikapcsolódást. S ahhoz, hogy bármilyen napszakban kellemetlenségek nélkül tudjuk nézni kedvencünket, egy külön sötétítő és árnyékoló rendszer lett beépítve, melyet kedvünk szerint állíthatunk.


S ha ez még nem győzött volna meg bennünket, hogy tökéletes kiegészítője lenne modern hálónknak, további extrákkal szerelték fel. Tulajdonképpen tartozik hozzá még egy külön beépített PC is, aminek segítségével szörfözhetünk a neten, a legnagyobb kényelemben, akár fekve is. De valami még hiányzik a teljes egészhez. Mi más lehetne az, mint kedvenc videó játékunk és multifunkcionális konzolja.

Amikor pedig megunjuk a filmeket, megnézzük a legfrissebb sztárpletykákat a neten és megcsináltuk a legutolsó pályát is kedvenc játékunkban, még mindig nem kell felkelnünk, ugyanis elővehetünk egy könyvet és a fejünk felett elhelyezett olvasólámpák segítségével tovább élvezhetjük legújabb, kedvenc fekvőalkalmatosságunkat. Sőt az ágy továbbfejlesztése a ház többi intelligens eszközét is képes aktív állapotba hozni egyetlen gombnyomással, legyen az a mosógép, mosogatógép, légkondicionáló, kávéfőző. Mi más kellhet egy igazi lustálkodónak?! Egy robot, aki a készételt is ágyba hozza. Talán a cég béta verziója, már egy hasonló kiegészítőt is belefoglal az árba.


Jelenleg a HiCan csak exkluzív várólistára felkerülve érhető el, nagykereskedelmi forgalomban nem elérhető. A ritkaság ára körülbelül 60.000 dollár azaz 11,5 millió forint. Szerintetek melyik sztárnak lesz legelőször? Kíváncsian várjuk.