Trendmagazin

Luxushotel a Himalája magaslataiban

A Taj Tashi Thimphu Hotel nyugat Butánban található

2013.02.07 | Munkatársunktól

Te melyiket választanád egzotikus pihenés helyszínéül, a trópusokat vagy Bután magashegyi viszonyait? Íme egy ok rá, hogy miért érdemes inkább a hegyvidéket választani!


A Taj Tashi Thimphu Hotel nyugat Butánban található, 1 órányira a legközelebbi repülőtértől. Mélyen befészkelve a Himalája magaslatai közé, lélegzetelállító panorámával rendelkezik a hegyvidékre. Nem is beszélve a környező Dzong templomok hangjairól és látványáról.


A szállodának 66 korszerűen berendezett, butáni stílusú szobája van, ahonnan csodálatos kilátás tárul a környékre. A luxust kedvelők és a kalandvágyók is megtalálják itt a számításukat. Utóbbiak részt vehetnek a híres 8 napos Jhomolari hegymászáson.


A kedves és figyelmes személyzet hagyományos helyi italokkal fogadja a vendégeket és elkalauzolja őket kényelmes ággyal és nagy puha párnákkal berendezett szobákba. Timphu városa is okot ad rá, hogy a felújított Taj Tashi Thimphu hotelben szálljunk meg. Bár előfordulhat, hogy egész ottlétünk alatt nem akarjuk majd elhagyni a szállodát, annyi kényeztető szolgáltatást kínálnak vendégeiknek. Elérhető a Jiva Spa, a helyi ételeiről híres étterem, az aromás italokat kínáló Rimps és a tibeti teázó is.

A szobaárak egy éjszakára 300 dollártól kezdődnek.