Trendmagazin

Luxuslakás divatmániások számára

21 millió dollárt kérnek érte

2012.04.10 | Váradi Zoltán

Tokió frekventált negyedében található a város legdrágább egyetlen hálószobás ingatlanja. A 411 négyzetméteres lakást mintegy 18 hónapon át építette át és csinosította ki tulajdonosa, aki mint egy jó befektető olyan otthont hozott létre, amiből nem sok található a környéken.


A luxuskategóriás penthouse lakás prémium minőségű bútorokkal és egyéb lakberendezési eszközökkel lett ellátva, azonban mégsem ettől lett egyedi, hanem a különös térmegosztása miatt. A befektető ugyanis egyetlen hálószobát hozott létre a lakásban és a nappali sem lett az elvártnál tágasabb. A “spórolós” kialakításnak köszönhetően viszont szabadon maradt egy jókora része a lakásnak, amit meglehetősen egyedien rendezett be a tulajdonos.


Szerinte ugyanis egy tehetős üzletember és párja ad magára, így ezeknek az embereknek az átlagosnál jóval több ruhájuk van, aminek viszont nagyon sok hely kell. A legtöbb luxuslakásban mégsem fordítanak erre kellő figyelmet, sok helyen inkább berendeznek három-négy másik szobát, de rendes gardróbra már nincs tér.


Ezért a befektető ebben a lakásban egy hatalmas gardróbhelységet terveztetett, ahol mintegy kétszáz cipő, ötszáz ing és póló és számtalan kabát, zakó is kényelmesen elfér. A tökéletesen felújított, luxuskategóriás penthouse irányára 21.1 millió dollárról indul.