Trendmagazin

LV már a nappaliban is...

Ülőgarnitúrák a népszerű luxusmárkától

2011.02.28 | Major Imola

A közkedvelt világmárka, az év elején kihozta legújabb kollekcióját. A csini, luxus kiegészítők helyett, most új területeket fertőzött meg az LV monogram. 2011 tavaszától már otthonunkba is élvezhetjük a francia luxusmárkát, ugyanis piacra dobta az első ülőgarnitúráját.


A remekmű, az amerikai tervező Jason Phillips nevéhez fűződik. A klasszikus LV stílusban, a jól ismert színekben. A fehér alapon vidám és színes,multicolore és a komolyabb, csokoládébarna alapon bézs monogramos változatban. A kanapé önmagában nem egy különlegesség, jellemző rá a jó értelemben vett egyszerűség. Az LV textúrája azonban luxus színvonalú megjelenést biztosít és a tőle már megszokott jó minőséget is garantál.


És hogy milyen környezetben mutatnak jól új kedvenceink?! Ahogy a kiegészítők esetében is, két különböző stílust személyesítenek meg. A szolidabb, sötétebb árnyalat a hagyományos nappalik, míg a színes és feltűnő, inkább a modern stílusú otthon kedvelt darabjai lehetnek.


A luxus kanapéhoz természetesen párnát is lehet kapni, hogy az összhatás tökéletes legyen. Ez a limitált szériás kanapé tehát nem hiányozhat egyetlen Louise Vuitton rajongónak a házából sem. Akinek fontos a minőség, az elegancia és a luxus, az ezzel a kollekcióval rátalált új kedvencére.