Trendmagazin

Túladna otthonán Madonna fotósa

12,5 millió dollárt kér az ingatlanért

2013.11.28 | Munkatársunktól

Néhány hónappal ezelőtt Madonna fotósa, Steven Meisel kijelentette, hogy Beverly Hills csendes luxusnegyedében található házának eladása után egyetlen penny sem kerülhet exbarátja - Benjamin Forest - birtokába, aki a szakításuk óta ott lakik. 
Az ikonikus divatfotósnak egyébként is problémái voltak a 21 éves exbarátjával, be is perelte őt környezetszennyezésért, és drogfogyasztásért is többek között. Ekkor röppentek fel az első pletykák arról, hogy a ház eladóvá válik, majd nem sokkal később már az ára is ismert lett, egészen pontosan 12,495,000 dollárt kér érte Meisel, aki a házat 2001-ben körülbelül 2,7 millió dollárért vette, ám most azt reméli, hogy még idén sikerül lerendeznie az üzletet. 



Az egyedülálló történetű házat 1963-ban építette egy híres építész, George MacLean, azonban később egy Los Angelesben ténykedő építőipari vállalat, a Marmol Radizner újította fel, és bővítette ki a modern kor követelményeinek megfelelve. A közel 600 négyzetméteres ingatlan 3 hálószobával, 5 fürdővel, 2 irodával és 2 kandallóval is rendelkezik, továbbá a kertben helyet kapott egy dizájnos medence és egy vendégház is.