Trendmagazin

Martin Katz luxuslakosztályokat tervezett

25 ezer dollár egy éjszaka

2014.02.13 | Munkatársunktól

A New York Palace Hotel folytatja a különböző témájú lakosztályainak kialakítását, ezúttal a Martin Katz által tervezett, mintegy 140 millió dollárból létrehozott The Jewel Suite­-ot, és a The Champagne Suit­-ot mutatták be.


A háromemeletes lakosztályokat az amerikai ékszertervező, Martin Katz újította fel a népszerű építészeti cég, a BBG­-BBGM közreműködésével. Mindkét lakosztály az 53. emeleten terül el több mint 465 négyzetméteren, áruk ehhez mérten csillagászati: 25 ezer dollárba kerül egyetlen éjszakára. Az új lakosztályok megnyitásával a híres hotelt olyan Grammy­-díjas sztárok látogatták meg, mint a művész David Foster, Kenneth “Babyface” Edmonds, és a The Tenors. Az „Ékkő lakosztályt” gazdag díszítés és ékszer inspirálta hangulat jellemzi, mely a luxus és a romantika érzését kelti annak, aki itt száll meg. Martin Katz, a jellegzetes kreációi közül olyan fantasztikus elemeket épített be a lakosztályba, mint a gyémántszerű falborítás, a „gyémánt vízesés” csillár, lebegő, kristályból készült ékszerdobozok, vagy épp a Port Laurent kőpadló.


A Grand szalon központi eleme egy nagy zongora, de a fő hálószoba a második emeleten helyezkedik el, és persze itt is folytatódik az ékszer téma az Art Deco stílusú székekkel, melyeken gyöngy, és ezüstszínű bársonyborítás található, valamint a Lucite tablóval, melyen különleges ékszerek láthatóak. A lakosztályhoz egy teljesen egyedi, valódi fatüzelésű kandalló, spa, és külön bejáratú terasz is tartozik. Azok a vendégek, akik megszállnak itt, hazavihetnek egy részt lakosztályból, ami egy 2500 dollár értékű Martin Katz gyémántgyűrűben nyilvánul meg. A lakosztály teljesen ideális szerelmes pároknak is, hiszen a hotelnek van is egy eljegyzéssel egybekötött csomag ajánlata, mely 50 ezer dollártól kezdődik éjszakánként, beletartozik egy éjszaka az „Ékkő lakosztályban”, és egy személyes konzultáció Martin Katz­zal, egy egyedi tervezésű eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban, vagy esküvői zenekarra, esetleg egy kétszemélyes romantikus vacsorára az exkluzívan kialakított tetőteraszon.