Trendmagazin

Szörnyeteggé vált a tuningolt Maserati

Maserati GranTurismo S Superior Black Edition

2011.08.04 | Oroszvári Péter

A külső változtatásokon kívül sokkal erősebb is lett az Anderson Germany által feltuningolt Maserati GranTurismo S, mely a Superior Black Edition fantázianevet kapta.


Míg a kasztni nagy része mattfekete borítást kapott, addig az ablakkeretek, a hűtőrács, a 21 collos felnik és a hátsó logó ugyanilyen színben fénylenek. A téma folytatódik a sötétített ablakokon és lámpatesteken; a visszapillantó tükrök, a hátsó szárny, a tetőélek és a kétoldali légbeömlők keretei pedig szénszálból készültek. A motorháztetőn is elhelyeztek még egy légbeömlőt, az autó alján körbe pedig kötényeket teszik még sportosabbá az alapból sem visszafogott kinézetű Maseratit.


A sportautó belül is… fekete, természetesen. További karbon elemek díszlenek itt is, a kilincsek, a szellőzők, az ajtóbetétek, a kormánykerék, de még a középkonzol egy része is. Sok még a fekete alcantara is, ezeket az elemeket piros varrással emelik ki mégjobban. Megannyi szórakoztató berendezés is bekerült: a fejtámlákban található monitorokon filmet nézhetünk, vagy Playstation 3-on játszhatunk, a hangzást a profi hangszórók és mélynyomó biztosítja. Ami a motort illeti, az egy 4,7 literes V8-as, melyből 492 lóerőt sikerült kifacsarni az eredeti 440 helyett. A sebességre biztos nem lesz panasz, az ár viszont sajnos még nem ismert.