Trendmagazin

Matracból is csak a legjobbat...

Hazai találmány

2011.03.14 | Major Imola

Kölnben, a világ legrangosabb bútoripari kiállításán, a Beltéri Innovációs Díjat, a Vitalwood matraccsaládja vitte haza. Hogy hova haza?! Magyar honba. A Bio- Textima Kft. a világon elsőként helyezte forgalomba a fából készült spirálrugós matracot. Ugyan nem ez az első elismerése a magyar cégnek, de ennek elnyerésével bekerült a prémium kategóriás fekhelyek nemzetközi piacára. Nem kis siker, hisz egyetlen magyar gyártónak sem sikerült még ehhez hasonló eredményeket elérni.


Manapság az egész világon nagy hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok felhasználására. Ezt a trendet követve készült el a tömörített és gőzölt bükkfából készült farugós matrac is. A forradalmian új találmány élettartamát tekintve háromszor annyi ideig képes garantálni, mint fém elődei.

Biztosan mindenki számára ismertek azok a filmjelenetek, ahol a későn hazajövő férj feleségét az ágy nyikorgásával ébreszti fel és keveredik kínos szituációba. Most már vége a fémrugós matracoknak, amelyek előidézték az éjszakai patvarkodásokat. Itt az ideje, hogy lecseréljük ósdi darabjainkat.


De, hogy miben is különbözik elődeitől az új generáció?! Fa rugóinak köszönhetően, nem gyűjti össze és nem erősíti fel a lakókörnyezet elektromágneses sugarait. Rugalmas alátámasztást biztosít és 100%-ban visszanyeri alakját. Persze rendelkezik a már előző generációktól elvárt tulajdonságokkal is. Többrétegű, természetes anyagokból felépített, kényelmes, gerincbarát.

Aki úgy döntött megszabadulna ócska matracától és kipróbálná az igazán pihentető luxus alvást, annak nincs más teendője, látogasson el a Bio-Textima Biocentrumba.