Trendmagazin

Matt feketével hódít a Boss telefonja

Új modell az okostelefonok piacán

2011.11.27 | Munkatársunktól

A Samsung és a Hugo Boss együttműködéséből érintőképernyős telefon született. A koreai technológiai óriás és a németországi felsőkategóriás divatmárka partnerkapcsolatából létrejövő okostelefon a Samsung Galaxy Ace Hugo Boss nevet kapta. A matt fekete telefon kijelzője fölött látható a Hugo Boss logó, míg a hátlapját szürke-fekete szövetmintával díszítették, ezzel is utalva a divatcégre.


A telefont egy 800MHz-s processzor működteti, a 3.5 inches érintőképernyő felbontása 320 x 480 pixeles. A mindösszesen 160MB gyári kapacitással rendelkező készülék külső memóriakártyával akár 32GB-ra is bővíthető.

Claus-Dietrich Lahrs és a brand - Lendületben

A Samsung Galaxy Ace Hugo Boss Franciaországban 279 eurós összegért vásárolható meg. A Hugo Boss a Samsunggal kötött szövetség mellett további területeken is kíván terjeszkedni a következő években, erről a cég igazgatója, Claus-Dietrich Lahrs beszélt még a múlt héten a Bloombergnek. Németország egyik legsikeresebb cége jövőre a kínai piacra összpontosít, a befektetők pedig hisznek a brand sikerében: idén mintegy 50%-ot emelkedett a Hugo Boss részvényének árfolyama.