Trendmagazin

Mediterrán villa Beverly Hillsen

36 millió dolláros épület

2013.07.01 | Munkatársunktól

A szóban forgó mediterrán stílusú különleges ház a kaliforniai Beverly Hills egyik legfelkapottabb utcájában található, egy félhektáros gondozott kertben. A Kevin Clark által tervezett 1400 négyzetméteres épületben a könyvtár falait és mennyezetét is fa borítja.


A teljesen felszerelt, elegáns és hatalmas konyhában található egy reggeliző pult, az egyéb étkezések helyszíne pedig a nem kevésbé fényűző étkező. A bensőséges hangulatú nappali egy faberakásos bárpulttal is rendelkezik. Említést kell még tenni a borospincéről, illetve a moziszobáról is, melyek az alagsorban kaptak helyet. A főépületben 7 hálószoba és 9 fürdőszoba található. Mindemellett a vendégházban további két hálószoba és két fürdőszoba is kialakításra került saját nappalival és konyhával. A gondozott kertben minden van, amire csak vágyhat az ember: medence, csodás növények, megnyugtató szökőkutak.

Aki a tulajdonosa szeretne lenni ennek a fantasztikus adottságokkal rendelkező villának, annak 36 millió dolláros vételárral kell számolnia.