Trendmagazin

Még mindig eladó a La Villa Contena

A True Bloodban is szereplő villa árát leszállította tulajdonosa

2012.08.28 | Nagy Anna

Richard Weintraub immáron másodszorra próbálja értékesíteni gyönyörű malibui házát, egyelőre sikertelenül. Pedig a La Villa Contena lélegzetelállító elhelyezkedésével, a Csendes-Óceánra néző panorámájával igazán csábító lehet mindazoknak, akik a környéken keresnek maguknak otthont.


A háromszintes villa 8 hálószobát, kültéri és beltéri medencét, teniszpályát és vendégházat, valamint cselédeknek elkülönített területet is tartalmaz, továbbá ezen a telken található Kalifornia egyik legnagyobb üvegháza is, ahol számtalan orchidea és egyéb egzotikus növény kapott helyet.


Az 1150 négyzetméteres épület egy 6100 négyzetméteres parkosított telken fekszik, amihez könnyen hozzácsatolható a tulajdonos másik telke, mely további 32 000 négyzetméternyi területet jelent. A Weintraub Real Estate Group vezetője 2010-ben még 75 millió dollárt kért mindezért, ám mivel két év alatt sem sikerült vevőt találnia, ezért most 54 millióra csökkentette az árat, ha pedig az érdeklődő csak a kisebb telket és a rajta fekvő házat venné meg, akkor 23.8 milliót kell fizetnie.


Richard Weintraub lehet hogy nem tudja könnyedén eladni a házat, de jó kapcsolatai révén a La Villa Contena több filmes produkcióban is megjelent már, láthattuk már a Spancserekben, vagy a Ki nevet a végénben is, vagy akár az HBO nagy sikerű vámpírsorozatában, a True Bloodban is.

A True Blood egyik részében is feltűnt a villa