Trendmagazin

Meg Ryan háza nehezen megy el

2010-ben a kiafás mellett döntött, mert vevő nem volt a luxusvillára

2012.05.06 | Nagy Anna

Meg Ryan ismételten piacra dobta kaliforniai otthonát. Az amerikai színésznő még 2010-ben szerette volna eladni a több mint 600 négyzetméteres villát, ám végül a kiadás mellett döntött – Diane Keaton vette ki havi 40 ezer dollárért, aki a bérleti díjon felül még fejlesztett is az épületen. Ám miután Diane továbbállt, Meg Ryan ismét az eladás mellett tette le a voksát, jelenleg 11.4 millió dollárt szeretne érte kapni, ami közel 3 millióval kevesebb, mint a két évvel ezelőtti ár.


A helyi ingatlanszakértők szerint Bel Airt is érintette ugyan a válság, de sokkal kisebb mértékben mint Los Angeles más részeit, ott inkább az okozza a gondot, hogy egyre több eladó ingatlan jelenik meg a piacon, a vevők pedig nagyon határozott elképzelésekkel keresnek új otthont, ezért a sikeres üzletkötést akár hosszú hónapok előzik meg.


A kétszintes házat 1931-ben építették, de természetesen azóta számos felújításon és átalakításon esett át az épület, amihez különálló vendégház és a kertben megépített úszómedence is tartozik. Az ingatlaniroda szerint Meg Ryan spanyol-stílusú otthona tökéletes állapotban, minden bútorral felszerelve várja az érdeklődőket, akik olyan sztárok mellé költözhetnek, mint Robert Redford, vagy Clint Eastwood.