Trendmagazin

Megérkezett a legütősebb James Bondos Omega

Limitált példányszámban lesz kapható

2012.01.25 | Munkatársunktól

Az Omega méltó módon emlékezik meg a James Bond filmek 50. évfordulójáról: egy továbbfejlesztett Seamastert dobnak piacra.


A világ legelegánsabb titkosügynöke nem csupán remek öltönyeiről, de minőségi karóráiról is híressé vált. A 007-es eredetileg Rolex Submarinert viselt, ám a GoldenEye óta az Omega mindig aktuális modelljeiről olvassa le az időt két akciójelenet között.


A Seamaster Diver kék változata legutóbb a Casino Royale-ban tűnt fel, de már ott is megjelent az Omega új zászlóshajója, a Planet Ocean, ami az utóbbi két filmben is szerepelt. Az Omega vezetői mégis a Seamastert újították meg eme jeles alkalom kapcsán.


A fekete színű változat megújított, 007-es logókkal díszített számlapja véleményünk szerint az eddigi legszebb Omegává teszi ezt a modellt. A másik változás a lünettát érte, ami kerámiából készült és kapott egy piros színt az 50-es értéknél.


A 300 méterig vízálló óra két méretben jön piacra, a női változat 36.25mm-es, míg a férfi a szokásos 41mm-es átmérővel érkezik. Az előbbi talán a hölgyeknek még inkább érdekes lehet, hiszen a nekik szánt óra számlapján 7 óránál egy gyémántot is elhelyeztek a svájci órásmesterek.

Hamarosan mozikba kerül a Skyfall

Az Omega Seamaster James Bond 50th Anniversary ára egyelőre nem ismert, de valahol egymillió forint környékén lesz kapható. Aki ilyet szeretne, annak nem árt sietni, hiszen a 41mm-es verzió 11'007 darabos, a 36.25mm-es pedig 3'007 darabos limitációban érkezik.