Trendmagazin

Nagyon megy a Porsche Design szekere

250 négyzetméternyi luxus, egy kis történelemmel vegyítve

2012.01.21 | Munkatársunktól

A Porsche Design ruházati brand már második üzletét nyitja New Yorkban. Az egyre népszerűbb vállalat a West Broadway egyik előkelő épületében nyitotta meg eddigi legnagyobb üzletét.


A 250 négyzetméteres területű egység nem csupán méretével, de egyedi szolgáltatásaival is kimagaslik a többi közül, hiszen itt a vásárlók megismerkedhetnek a márka közel 40 évre visszatekintő múltjával, a tehetősebb érdeklődők számára pedig egy exkluzív, mintegy ötven négyzetméteres VIP részleg áll rendelkezésre.


“Ezzel az üzlettel egy következő szintre visszük a Porsche Design luxusmárkát" – mondta Dr. Juergen Gessler, a Porsche Design Group ügyvezető igazgatója, aki szerint a márkának a globális fejlődés lesz a következő célja.


A Porsche Design egy speciálisan a technikailag inspirált ruhákra fókuszáló luxusmárka. Professor Ferdinand Alexander, 1972-ben alapította meg a céget. A termékek ötvözik a funkcionalitást a hordhatósággal, mindezt időtállóan és modern kinézettel. A termékskálába a ruhák mellett órák, napszemüvegek, bőröndök, elektronikus termékek, és parfümök is tartoznak. Mind az osztrák Porsche Design Studio-ban, Zell am See-ben készül, és világszerte árusítják őket a márka saját üzleteiben, franchise üzletekben, minőségi és exkluzív viszonteladóknál.


Az új butikban a márka teljes termékpalettája megtalálható, így a ruhák mellett ékszereket, órákat, mobiltokokat és táskákat is lehet vásárolni.