Trendmagazin

Megnyílt a Szofran Hair Studio

A Szofran Hair Studioban jártunk

2010.06.22 | Szabó Adrienn

A hajak földi mennyországa a Hajós utca 39. szám alá költözött. A VI. kerület Szofrán Zsolt hajgenius studiojától lett teljessé. A precizitás és tökéletesség jellemzi Zsolt munkáját, végtelen kreativitása és saját adottságaink együttesével pedig a legmodernebb, legtrendibb és legízlésesebb frizurával távozhatunk üzletéből.

Szofran Hair Studio

Szolgáltatásai teljesen személyre szabottak és professzionálisak. Frizuránkat álmainknak, egyéniségünknek, arckarakterünknek és saját végtelen kreativitásának együttesével teszi pompássá. A jó munkát elősegíti a jó környezet, a szalon belső tere hófehér, a világos fa berakásos bőr székek roppant kényelmesek; a komfortnak, a tisztaságnak és a kifinomult eleganciának, a hófehér orchideák adnak teljességet. Az érkező vendégeket kedves és szolgálatkész team fogadja. A kellemes környezetben pedig nem bánja meg az ember, ha órákon át rendezgetik rakoncátlan tincseit.Apropó rakoncátlan tincsek, ez sem okozhat gondot többé, ugyanis azon kevés szalonok egyikébe ülhetünk be, ahol alkalmazzák a brazil keratinos hajkezelést, melynek segítségével göndör tincseink hónapokig tökéletesen kezelhetővé és egyenessé válhatnak.

Most pedig essen néhány szó a hajak szerelmeséről. Szofrán Zsoltot egész fiatalon megragadta az ember egyik legszebb része, a haj. Nos igencsak nagy sikerrel ragadta el a hajáradat, ugyanis már lassan 12 éve szenvedélyének él, a fodrászatnak. Természetesen a környezete eleinte nem támogatta, szerintük: „egy fiú ne legyen fodrász”. Hajkoronánk nagy szerencséjére azonban Zsolt nem hátrált meg, ugyan tanulmányait egy informatikai középiskolában zárta, de ezt követően belevetette magát a hajszobrászatba. Hivatalos tanulmányai előtt már segédkezett fodrász ismerőseinél, akiktől elleshette a szakma alapjait. Tanuló éveit Szécsényi István mesterfodrász szalonjában töltötte. Még csak 2 hónapja tanulta hivatalosan a szakmát, amikor egy versenyen 9. helyezést ért el, a következő versenyre már olyan szintre fejlődött a tudása, hogy 3. helyezett lett. Tanulmányait 2004-ben végezte, még az évben megnyitotta első szalonját, melynek azonnali sikere nem meglepő, hiszen Zsolt a precíz és professzionális munka híve. Több éve az ország 20 legjobb WELLA PROFESSIONALS szalonja közt van számon tartva Pilisszentivánon található üzlete. Rendszeresen indul a Trend Vision Awards versenyen, mely tökéletes lehetőség, hogy megmutathassa, neki mit jelent az év trendje.

Szofrán Zsolt

Fő példaképe Vidal Sassoon, a szakma élő ikonja. 2008-ban élete egyik legnagyobb élményében volt része, amikor is részt vehetett a genius 80. születésnapján Londonban. Híresnél híresebb fodrászokkal és magával Sassoon úrral is volt szerencséje találkozni. Rendszeresen részt vett a Wella Studio különböző oktatási programjain, elsők között végzett 2008-ban a MASTER COLOR AWARD elnevezésű tanfolyamon, elsajátítva a színmegújítás fortélyait. Sikereit látva Rigó István, a Wella Studio vezetője felkérte, vegyen részt oktatóként a programokon. Így ma már büszkén állhat ki és adhatja át tudását a jövő fodrászainak. Szereti megosztani másokkal a tudását, támogatja a szakma fiataljait és a jövőben is célja segíteni a fodrász tanulókat. A következő álma pedig, kijutni 10 éven belül a londoni kiállításra, sikereit elnézve abszolút reális és megvalósítható terv. Sok sikert kívánunk hozzá.

Egy kis személyes tapasztalattal zárnám, azon szerencsés hajmodellek között tudhatom magam, akik Zsolt keze alá kerültek a Wellánál. A nők ékessége a haj, így roppant kényes vagyok rá, kissé megszeppenve ültem a székben, amikor nem az általam megszokott színguru állt meg a hátam mögött, borzolta meg a hajam és kezdett el bombázni a színek áradatával. Semmi okom nem volt az aggodalomra, ugyanis hazafele menet megállított több járókelő, sőt még 2 turista lány is, hogy ugyan ki varázsolta a fejemre ezt a színpompát. Eddig is büszkén viseltem a hajam, most már bátran meglobogtatom a Pesti szélben. A hordhatótól az extrémig, az elegánstól a bohókásig, a szerénytől a vadítóig, a hétköznapitól az alkalmiig, minden frizurát a tökéletesség jegyében viselhetünk, csak egy dolgot kell tennünk: elrepülni a hajak álomországába a Hajós utca 39. szám alá.

Szofran Hair Studio

A jövőben pedig folyamatosan cikkeket olvashatnak oldalunkon az adott trendről. A szezonális aktualitásokat pedig természetesen magazinunknak Szofrán Zsolt mutatja be. Hamarosan esküvői frizura trend cikk érkezik!