Trendmagazin

Megszavazták a világ legjobb hoteleit

A Hotel Casa San Agustin lett az első

2013.11.22 | Munkatársunktól

A TripAdvisor idén is megalkotta a legnépszerűbb hoteleket felvonultató tízes listáját, melynek az első helyére a Hotel Casa San Agustin-t helyezték, hiszen ez a hely a vendégek szerint egyszerre „gyöngyszeme a karibi térségnek” és önmagában pedig egy kényeztető oázisnak is megfelel.

A vendégek leginkább a hely szolgáltatásaival vannak megelégedve, hiszen itt mindenki saját komornyikot kap, ami világszínvonalúvá teszi a helyet. A hotel önmagában három hófehérre meszelt épületből áll, és az egész birtok, melyen található, kiválóan ötvözi a modern kényelmet, valamint azt a luxust, amit az iPad vezérlésű szobaszerviz nyújt. A modernitás kombinációja jól észrevehető a szobákban is, hiszen egy helyütt találunk vitrinben tárolt eredeti freskókat, valamint ezeréves fagerendás plafont. Kolumbiában ez a legújabb hotel, mely hamar elismerést szerzett magának, hiszen a Trip Advisor listáján kívül még két másik listán is az első helyen szerepelt.

A TripAdvisor top 10 helyére összesen 33 hotelt jelöltek, 18 különböző országból. A jelölt hoteleket, melyek mind a tavalyi évben épültek fel, a vendégek véleményei alapján rangsorolták. Azok kerültek be a legjobb 10 közé, akik legalább 4-es osztályzatot kaptak egy 5-ös skálán.

A legjobb tíz hotel:

1. Hotel Casa San Agustin, Cartagena, Kolumbia

2. Kura Design Villas Uvita, Uvita, Costa Rica

3. Taj Palace Marrakech, Marrakech, Marokkó

4. 21c Museum Bentonville, Bentonville, Arkansas, USA

5. Kempinski Hotel Cathedral Square, Vilnius, Litvánia

6. Mandarin Oriental Pudong, Shanghai, Shanghai, Kína

7. Refinery Hotel, New York, USA

8. Ampersand Hotel, London, UK

9. Four Seasons Hotel Baku, Baku, Azerbajdzsán

10. Zero George Street, Charleston, South Carolina, USA