Trendmagazin

Megújult az Omega weboldala

Modern külső és részletes tájékoztatás jellemzi a portált

2010.07.02 | Munkatársunktól

Modern külsővel és kibővített tartalommal nyitotta meg új weboldalát a svájci óragyártó. A megújult portál nagyon letisztult és átlátható lett. Mindn bizonnyal a legfontosabb célkitűzések azok voltak a tervezésnél, hogy a lap nagyon modern stílussal kápráztassa el az érdeklődőket, könnyedén megtalálhatóak legyenek a különféle modellek, és emellett minden olvasó többet tudjon meg magáról a cégről, a történetéről és az elért eredményekről. Azt kell mondjuk, hogy ezek a célok maradéktalanul teljesültek.

George Clooney az Omegawatches.com főoldalán

Az Omegawatches.com menüjéből is látszik, hogy a készítők lényegében három fontos dologra akarták felhívni a látogatók figyelmét. Az Omega termékeire (női és férfi órákra, valamint a cég egyéb kiegészítőire, ékszereire), az Omega nagykövetekre, valamint a cég történetére. Sok esetben az érdeklődőknek gondot szokott okozni megtalálni a már valahol kinézett példányt a gyártó hivatalos oldalán. Nos, az Omega esetében ez nincs így, ugyanis nagyon jól átlátható módon listázzák ki a típusokat, altípusokat. A menüből kiválaszthatjuk azt az óracsaládot, amely érdekel bennünket, így az egész kollekció elénk tárul, és könnyedén megtalálhatjuk kedvenc modellünket. Fontos tudni, hogy az Omega nagyon sok változatban hozza ki az óráit, éppen ezért egy adott modellen belül is sok-sok variáció közül választhatunk. A részletes adatlapon pedig a specifikációitól kezdve a nagyfelbontású képeken át mindent megtalálhatunk a kiválasztott óráról.

A részletes adatlapon mindent megtalálunk a kiválasztott óráról

Az Omega számos nagykövettel büszkélkedhet. Mint azt már előző, az Omega történetéről szóló cikkünkben is megemlítettük, Nicole Kidman színésznőtől egészen Sergio Garcia golfbajnokig terjed a lista. Mindegyik nagykövetről részletesen olvashatunk, illetve megtekinthetjük azokat a karórákat, melyeket reklámoznak, népszerűsítenek.

Sergio Garcia is Omega nagykövet

A “Spirit & History” menüpontban pedig a készítők elkalauzolnak bennünket a világhírű cég történetébe, olvashatunk a különböző Omega-fejlesztésekről, mint például a Co-Axial szerkezet, illetve részletesebb olvasnivalót találhatunk arról, milyen szempontok alapján készül az Omega órák dizájnja. Ezen kívül megtalálhatjuk az évek óta megjelenő Lifetime magazin eddigi kiadásait, amelyeket az Omega márkaboltokban találhatunk meg.

A Lifetime magazin James Bond kiadása

A másik érdekesség, mellyel az Omegawatches.com nagyon impresszív weboldal lett, az a folyamatos frissítés, tájékoztatás. Az Omega nem kis fáradsággal frissíti a vállalatról, a márkáról híreket adó részlegét, ahol évekre visszamenőleg megtalálhatunk minden fontosabb eseményt, egy új Omega store nyitásától kezdve a komolyabb bejelentésekig. A hírek mellett pedig képek sorakoznak, így elmondhatjuk, hogy az Omega a legmagasabb szintű tájékoztatást adja a márka kedvelőinek.