Trendmagazin

Megvannak az I’m Beautiful győztesei!

Nézd meg a gálán készült képeinket!

2012.08.23 | Kocsis Katica

Lezárult a nagy megmérettetés, hiszen kiderült, hogy ki az a három lány, akik az I’m Beautiful szépségverseny legszebbjeinek bizonyultak. A döntő a Moulin Rouge-ban került megrendezésre.

Fotók: Oroszvári Péter

Az este igencsak nagy izgalmakkal indult mindenki számára: a szülők és rokonaik gyermekeikért, a zsűri kedvenc jelöltjeiért szoríthatott. A Moulin Rouge 8 órára meg is telt azokkal az emberekkel, akik hónapok óta végigkísérték a verseny folyását és egyre izgatottabban várták, hogy mit is hoz majd el ez az este. A résztvevőket Adrihanna Sastre köszöntötte, aki elmondta, hogy hónapok óta keményen készülnek erre az eseményre, mindenki – a szakmai zsűri és a részvevők egyaránt – lelkesen és kitartóan küzdött, hogy ez az este valóban tökéletes és különleges lehessen.


A szakmai zsűri bemutatására is sor került a gála elején: a lányokat olyan nevek értékelték, mint Jónás Ildikó a MissQ vezető tervezője, Nelly Chole a Nelly Chole Limited Trend Collection divattervezője, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon igazgatója, Dudus Nóra az IMW Media Group koreográfusa, Mártai Marianna, a Zuii Organic vezető sminkmestere, Hoglmayer Attila, a Wella Professionals Hungary fodrásza és Barta Péter fitness- és aerobikedző. A verseny az IMW Media Group tulajdonosának, Zöllei S. Márk szavaival vette kezdetét, mely így hangzik: „Mi nem állítjuk, hogy olyat tudunk, amit más nem, de úgy igen, ahogyan azt senki más.” ezt az estét is ez a mondat határozta meg.


A 12 döntős először utcai viseletben mutatkozott be: a Nelly Chole törtfehér és kék szettjeiben vonultak végig. Láthatóan nagyon élvezték, ahogyan megmutathatják magukat, persze az ő arcukon is ott volt az izgalom. Az utcai viselet bemutatása után azonban volt egy lélegzetvételnyi szünetük, hiszen a színpadon két forró, nyári hangulatú tánccal fokozták a hangulatot a Botafogo táncosai, Szabó Szidónia és Tóth Árpád.


A hangulat e pezsgő táncok után csak még tovább forrósodott, hiszen a lányok a Moulin Rouge főcímdalára egy szexi koreográfiát bemutatva csodás aranyszínű Vivien Vance fürdőruhákban vonultak fel a férfiak legnagyobb örömére. A fürdőruhás bemutató után Széles Iza lépett a színpadra, aki gyönyörű, jazz-es hangjával mindenkit levett a lábáról. Elhangzott többek között a Christina Aguleira: I’m beautiful vagy Bill Whitlers Ain’t no sunshine című száma is.


Iza produkciója után a lányokra az utolsó megmérettetés várt: Nelly Chole estélyi ruháiban kellett elkápráztatniuk a zsűrit. A fekete, hosszú ruhák nagyszerűen kiemelték szépségüket, ezt már csak mosolyukkal tudták fokozni a lányok. Az estélyis szereplés után a zsűri félrevonult és meghozta a döntését. Egy hosszabb szünet következett, majd újra Széles Iza szórakoztatta a közönséget csodás hangjával.


Adrihanna Sastre az eredményhirdetés előtt kihangsúlyozta, hogy a lányok közül itt már mindenki nyertesként távozik, hiszen olyan élményekben volt részük, melyekről álmodni sem mertek volna. Ráadásul az IMW Media Groupban dolgozó tagok ezután is fontosnak tartják, hogy e 12 döntős lány sorsát egyengessék, segítsék őket a divatszakma rögös útjain. A királynő és udvarhölgyei megnevezése előtt még sor kerül a különdíjak átadására: Mártai Marianna Horváth Melindát kérte fel, hogy legyen a Zuii karácsonyi kampány arca, Bencze Zoltán egy exkluzív fotózást ajánlott fel Lőrincz Áginak, Jónás Ildikó pedig egy 30.000 forintos Miss Q vásárlási utalvánnyal lepte meg Babirák Barbarát.


A két udvarhölgyi címet Mocsári Melissza és Horváth Melinda nyerték el, akik egy 20.000 és egy 50.000 forintos Nelly Chole vásárlási utalvánnyal, valamint egy egyedi tervezésű Vivien Vance fürdőruhával lettek gazdagabbak. Az I’m Beautiful 2012 Summer királynője pedig Rauschenberger Anita lett, aki a cím mellett még egy Bencze Zoltán által felajánlott divatfotózást és egy két személyre szóló vacsorát is nyert. Ezenfelül megjutalmazták egy 30.000 forint értékű Nelly Chole és egy 70.000 forint értékű MissQ vásárlási utalvánnyal, valamint Beauty Box 20.000 forint értékű utalványával is. Továbbá Anita is nyert egy egyedi tervezésű Vivien Vance fürdőruhát, amiben bizonyára tökéletes alakja lesz hiszen Barta Péter egy fél éves fitnesz bérlettel ajándékozta meg a BP Fitness edzőtermébe.


A verseny végén a főszervezők egyikét, Adrihanna Sastre-t elkaptuk egy pár kérdés erejéig: Hogy érezted magad a gálán? Mennyire izgultál?

Eszméletlenül. Végig remegett a kezem-lábam. A döntő szerintem nagyon izgalmas volt és igazság szerint örülök, hogy végül kiültem a zsűriből és műsort vezettem, mert nagyon nehéz lett volna a döntés számomra, mivel a lányok a tábor ideje alatt nagyon hozzám nőttek. Nagyon megkedveltem mindegyikőjüket, mindenki elnyerte a bizalmamat, éppen ezért szeretném egyengetni az útjukat a divatszakmában. Azt gondolom, szükségük is van erre, mert ez egy eléggé rögös terep.


Ki volt a kedvenced a 12 döntős közül?

Ez nagyon nehéz kérdés, de bevallom, hogy nekem Mészáros Vivien volt a kedvencem. Vivi egy tündéri teremtés, én tudom, hogy Ő igazi királynő és szerintem nagyon szép is, e mellett rendkívül szorgalmas. A másik kedvencem a hozzáállása miatt Horváth Melinda. Ez a két lány bevallom engem is ösztönzött, hogy csináljam végig a versenyt, értük és a többi tízért is érdemes volt. Ők kőkeményen végig küzdötték a tábort, rendkívül korrekt módon, teljes őszinteséget és aktivitást mutattak velünk szemben, ez pedig nagyon fontos a szakmában. Ezenkívül nagyon alázatosak, Melinda nem fog a címtől elszállni, és Vivi sem attól a címtől amit neki ajándékoztam. Úgy döntöttem, hogy személyes kedvencemet azzal jutalmazom, hogy az I'm Beautiful arca lehet.

Mennyit fejlődtek a lányok a tábor folyamán?

Rengeteget. Most a függöny mögül kukucskáltam és a castinghoz képest hatalmas meglepetést okoztak a lányok. Nem gondoltam volna, hogy négy nap felkészülés után egy ilyen profi show-val fognak szolgálni nekünk. Persze ehhez hozzájárult Nórinak (Dudus Nóra) a kreativitása és a beléjük fektetett energiája is, de nem jött volna létre ez az egész, ha a lányok nem ilyen aktívak és szorgalmasak, rengeteget gyakoroltak, rengeteget készültek a mai napra.


Lesz ennek a versenynek folytatása is?

Természetesen lesz. Nem titkolt szándékom jövőre is megrendezni a magazin színeiben ezt a szépségversenyt, viszont sokkal nagyobb hangot szeretnék neki adni, az a célom, hogy minél nagyobb legyen ez az esemény és minél több emberhez eljusson a híre. Az IMW Media Group ügyvezetője Zöllei S. Márk támogatott a végsőkig idén is a rendezvény teljes szervezésében és lebonyolításában. Nem állunk meg az I’m Beautiful 2012 Summer után sem. Most éppen azon győzködöm Márkot, hogy jövőre engedje meg, hogy a 12 szüntelenül nyüzsgő lányom mellé kapjak 12 fiút is.

További képeink a gáláról: