Trendmagazin

Miénk lehet Bella menyasszonyi ruhája

Twilight menyasszonyok

2011.08.23 | Szabó Adrienn

A Twilight Saga rajongói számára most nagy lehetőség nyílik - hála pár leleményes tervezőnek. Megvalósulhat egy álmunk, miénk lehet a Twilight - Hajnalhasadásból a menyasszonyi ruha.


Magazinunk nagy kedvence, Kristen Stewart a filmvásznon egy Carolina Herrera menyasszonyi ruhában mondja ki a boldogító igent Bella Swanként, a világ legszívdöglesztőbb vámpírjának, Edward Cullennek, akit Robert Pattinson alakít. A vámpír ara ruhájának tökéletes másait pedig a film debütálását követően világszerte megvásárolhatják a rajongók.

Az eredeti, drága darabot, amelyben a szabadban tartott esküvőre érkezik a bájos Bella, természetesen a hollywoodiak nem adják ki a kezükből. Alfred Angelo, olasz divattervező fejéből pattant ki az ötlet, hogy legyárt egy sor replikát a filmben viselt szépség mintájára és a szerencsés vásárlókat Bella bőrébe bújtatja.


A mesék és filmek szerelmesei mind kedvelik Alfred munkáit, több Disney karakter menyasszonyi ruháját megálmodta már, valamint Kate Middleton, Alexander McQueen ruháját is elkészítette a királyi esküvőt követően. Az amerikai számozás szerint 0-32W-ig minden méretben elérhető lesz majd a modell, ami azt jelenti, hogy az egészen vékonyka Bellák és a picit molettebbek is belebújhatnak a csodahacukába.



Lehetőségünk nyílik ebben belibbenni a premierre, ha csak nincs egy olyan szupergyors fickó az oldalunkon, mint Edward és repít egyenest a moziterembe. De nagy sikert arathatunk jövő farsangkor, pózolhatunk benne a tükör előtt a gardrób szobánkban, vagy akár a saját esküvőnkön is viselhetjük. Azt nem garantálom, hogy a Ti fejetek sem fog fájni ebben a ruhában a vegetáriánus vendégek ellátása miatt – ha értitek, mire gondolok. A lényeg, hogy izgatottan várjuk a filmet és pásztázzuk a tömeget, ki jelenik meg egy ilyen szépségben és éli át a Twilight különleges érzését.

Ti oltár elé lépnétek egy ilyen különleges darabban?