Trendmagazin

Most hétvégén irány a Budai Vár

Édesszájú Olvasóink figyelem!

2011.09.15 | Molnár Gergely

Egy igazán különleges fesztiválra invitálunk titeket, szeptember 16-18. között – azaz most hétvégén - a Budai Várban kerül megrendezésre az „Édes Napok csokoládé- és édességfesztivál”.


Bizonyára a legtöbb olvasónk számára érdekes lehet a program, hiszen valamennyien szívesen falatozunk a csokoládéból vagy valamilyen más édességből rendszeresen. A szervezők szerint a legmagasabb színvonalú nemzetközi és hazai csokoládémanufaktúrák, cukrászatok, családi vállalkozások képviseltetik magukat a fesztiválon. A látogatóknak többek között alkalmuk lesz az Ország Tortáját is megkóstolniuk, a Kecskeméti barackos kölestortát, azonban nemcsak a különleges édességekről, illetve azok kóstolásáról szól a rendezvény, csokoládé-bor kurzus, Csokoládé Múzeum, bonbonkészítés, szakmai workshop, koncertek és bulik várják a vendégeket.


Az esemény fővédnöke Pataki János, a Cukrászok, Csokoládé- és Fagylaltkészítők Világszövetségének elnöke. 6 éven aluli gyermekeknek a belépés ingyenes, idén már csak néhány hétvégén lesz jó idő, érdemes kihasználni az alkalmat.