Trendmagazin

Egyedi motorcsónak Barcelonából

A Barcelonában készülő D23-as motorcsónakokat az Ubica tervezte a De Antonio Yachts számára

2013.02.04 | Munkatársunktól

A De Antonio Yachts egy új csónakmárka, négy innovatív fiatal alapította Barcelonában azzal a céllal, hogy egyedi dizájnú és nagy teljesítményű hajókat fejlesszenek.


A Barcelonában készülő D23-as motorcsónakokat az Ubica tervezte a De Antonio Yachts számára. Ez a nyitott csónak megteremti a lehetőséget mindenki számára, hogy szabadon élvezze a vízen száguldás örömét teljes kényelemben és különleges stílusban. Egynapos kirándulásokra, part menti hajókázásokra vagy akár vízitaxiként is kiválóan használható.


A 7 méter hosszú jármű meghajtásáról egy rejtett csónakmotor gondoskodik, amelyet gazdaságosnak és gyorsnak terveztek. A csónakfedélzet és a hajótest poliészter gyantából és üvegszálból készül, hogy könnyű, stabil és jól manőverezhető legyen akár 30 csomó feletti sebességnél is.


A D23-ason 6 fő fér el kényelmesen a különleges kialakítású padokon. Az ülések elhelyezése könnyen kialakítható a tulajdonos ízlésének és igényeinek megfelelően. Például a csónak orrában kialakítható napozó fedélzet, de szabadon is lehet hagyni. Szerelhető rá fix tető, vagy csak egy ernyő, és lehet kérni rá alacsony szélvédő üveget is. A még teljesebb kényelemért pedig praktikus és egyedi formájú ülésekgondoskodnak. És nem utolsó sorban a vásárló rengeteg kényelmi és funkcionális extra közül válogathat, amikkel még egyedibbé és még kényelmesebbé teheti a hajókirándulásait.