Trendmagazin

Szépségverseny modelleknek

Moulin Rouge – ahol pár lány álma valóra vált

2011.12.02 | Szabó Adrienn

Moulin Rouge, a vörös malom, ahol a divat, a csillogás és a ragyogás szele elért pár fiatal hölgyet és egészen a csillagos égig repítette a pesti éjszakában. A Glam Square modellügynökség szépségversenyt hirdetett modellek számára. A győztes lány egy milánói fotózáson vehet részt, melyről magazinunknak is beszámol majd.


A Glam Square Models Modellügynökség olasz és magyar együttműködéssel született meg, hazai és külföldi profi modellmunkák kiközvetítésével foglalkoznak, mindezt úgy, hogy a lányokat a legmegfelelőbb módon készítik fel a fotózások, bemutatók, vagy akár forgatások előtt. Tresz Anna, mint a Glam Square Models vezetője azt nyilatkozta, hogy az eddigiekhez hasonlóan a jövőben is több nemzetközi modellügynökséggel szeretnének közös munkát, hogy széleskörű lehetőséget biztosítsanak a hozzájuk jelentkezők számára. Olyan cégekkel állnak kapcsolatban, mint a hollywoodi filmekben szüntelen emlegetett Elite Model Management Miami, vagy a Cyril Joubert Pais, de ne feledkezzünk meg a Model Plus Milanoról sem. A modelleket olyan szakmabeliek kegyeire bízzák, akik a több éves, akár évtizedes tapasztalataiknak hála igen otthonosan mozognak a divat világában. A verseny koreográfiáját ennek fényében Kovács Kitti Szkoly a Playmate of the year 3. helyezettje állította össze.

A púderfelhőn át, megküzdve a hajlakk köddel eljutottunk a 25 csodálatos lányig a backstageben. Ekkor még csak a jókedv és az izgalomban pattanásig feszült idegszálak versenyeztek egymással. Eljött a nagy pillanat, Kőváry Barna, mint az est házigazdája a színpadra lépett és megnyitotta az eseményt. A lányok szebbnél szebb ruhákban váltották egymást a színpadon, de természetesen a bikinis finálé sem maradhatott el. Nem lettem volna a zsűritagok helyében, akik egytől egyig a kifinomult elegancia megtestesítőiként elvonultak meghozni a nagy döntést. Óriási élmény volt az olasz divat nagyjaival találkozni, Alfonso Campiglio, az ügynökség művészeti vezetője, Alberto Introini, az ügynökség elnöke, Maurizio Campiglio és Massimo Morini fotósok, Paul Kopp a Modellplus ügynökségtől, Pierangelo Dorin mint a rendezvény egyik támogatója és akinek bevallom a legjobban örültem, Alberto Colella, az Armani igazgatója is részt vett az eseményen. Természetesen a magyarok is büszkén képviseltették magukat, Haas Róbert, Tresz Anna és Csizmadia Ágnes személyében. Megszületett a döntés, a közönség sorai közt a hozzátartozók, barátok és az esti partyra váró tömeg is kezet tördelve, nagy izgalommal várta az eredményt.


Az első helyezett Turi Kitti lett, aki egy milánói és egy ázsiai fotózást nyert, egyébként a rallyversenyző, Turi Tamás lánya. Őt követik a sorban Komáromi Kamilla és Juhász Zsófi, akik szintén igen komoly jutalmakban részesültek, az Istentől ajándékozott szépségüknek köszönhetően. Különdíjasaink Simon Andrea és Simon Alexandra, akik olyan szerencsésnek tudhatják magukat, hogy Ifj. Kanyik Antal, többszörös magyar bajnok autóversenyzővel mehetnek el egy élményutazásra. Reményeink szerint a magyar topmodellek köre bővülni fog a felsorolt lányok és a többi versenyző nevével is.

Hamarosan exkluzív interjút és beszámolót olvashattok Turi Kittivel, akit a versenyről, a modell szakmáról és a fotózásokon szerzett tapasztalatairól fogok kérdezni.