Trendmagazin

Női luxusmobilok a Savellitől

9000 dollártól indul az áruk

2013.08.28 | Munkatársunktól

Az állandó versengés a gyengébbik és az erősebbik nem között különleges kütyüket eredményezett már eddig is. Most a Savelli akarja megmutatni, milyen az, amikor a nők számára alkotnak egy csúcstelefont - így jött létre a 11 darabból álló limitált kiadású okostelefon-kollekciója.


A svájci cég érdekes nevekkel látta el a kollekció darabjait: Gyémánt Éjszaka, Tüzes Vörös és hasonlók, de a neveken egyáltalán nem lehet csodálkozni, ha megnézzük, milyen anyagokat építettek bele a telefonokba. Szerepel a listán fekete aligátorbőr, kerámia, drágakő, arany, iguána bőr és kék strucc is. A Savelli egy nőiesen gömbölyded, mégis modern mobiltelefont akart létrehozni. A kijelzőt órákhoz használt üvegből alakították ki, hogy elérjék a különleges megjelenést, míg a telefonszériához egy híres francia DJ írt saját csengőhangot is gyártott. Azonkívül, hogy erős kötődése van a telefonnak a Jardin Secrethez, és hogy Android operációs rendszere van, nem sokat tudni a további technikai specifikációkról, de ez talán a női célközönséget úgysem annyira érdekli.

A legolcsóbb típus 9 000 dollárba kerül, a legdrágább, a találóan Fekete Őrület névre keresztelt változat pedig - mely 75 darab gyémánttal van kirakva - 118 000 dolláros árcímkével büszkélkedhet.