Trendmagazin

Ördög Nóri hadsereget épít

Nóri és a legjobb barátnője gyerekkori álmukat váltották valóra

2012.01.17 | Bánhidi Dóra

Fél évvel ezelőtt olvastam egy cikket arról, hogy Ördög Nóri és legjobb barátnője, Törköly Erika közös vállalkozásba kezdtek, ráadásul nem is akármilyenbe. Olyan igazi csajos dologba fogtak bele, amivel szeretnék megerősíteni a nőkben az önbizalmat, hiszen jól tudják, hogy mindenkinek szüksége van a feltöltődésre, a megújulásra és a pozitív impulzusokra. Nóriéknak a gyerekkori álmuk vált valóra az Angels’ Army megalapításával, ami tavaly kezdte el bontogatni a szárnyait. Én egy „Angyalműhely” foglalkozásukra látogattam el, Nánási Pál fotóstúdiójába, ahol kifaggattam a két lelkes barátnőt és pár olyan hölgyet is, akik azon a napon igazi angyalokká váltak.

Nánási Pál fotózás közben

Nóri, mesélj nekem egy kicsit a kezdetekről!

Erikával mi együtt jártunk suliba, gyakorlatilag az általános 5. osztálya óta. Mi mindig mindent nagyon jól tudtunk együtt csinálni, ketten tanultunk, készültünk fel az érettségire, sőt, még az osztály kasszáját is közösen kezeltük. Szóval az évek folyamán kiderült, hogy elég sok mindenben jól tudunk együttműködni, és meg is beszéltük, hogy felnőtt korunkban majd szeretnék valamit közösen csinálni. Aztán egészen más irányba sodort minket az élet, de eljött az a pont, amikor elkezdtünk gondolkodni rajta, hogy bár mindketten ott dolgozunk, ahol meg tudjuk valósítani magunkat, és jól is érezzük magunkat, de azért a gyeses napjainkra mégis csak meg kellene valósítani a gyerekkori álmunkat. Egy olyan dolgot szerettünk volna létrehozni, ami nagyon közel áll hozzánk, ami nagyon csajos, egy olyan munkát, ami igazából a hobbink, és nem irodához kötött.

Eleinte hogyan próbáltatok segíteni azoknak a nőknek, akik megkerestek Titeket?

Elkezdtük építgetni az Angyalok Hadseregét, de még nem körvonalazódott, hogy mit is takar majd pontosan, azt viszont már tudtuk, hogy az „angyal” a segítségnyújtással kapcsolódik össze. A lényeg, hogy sok olyan nőt láttunk magunk körül, akik rengeteg problémával küszködtek, mi pedig szerettünk volna segítő szárnyat nyújtani nekik, ezért létrehoztunk egy weboldalt. Ide írhattak nekünk az érdeklődők, mi pedig összehoztuk őket a megfelelő szakemberrel, akivel megbeszélhette a gondjait.


Működött ez az elképzelés?

Hamar kiderült, hogy ez ilyen formában elég strapás, hiszen ezek a beszélgetések hosszú órákig tartottak, amit nem tudtunk összeegyeztetni a privát foglalkozásunkkal. Aztán addig-addig gondolkodtunk, amíg végül kitaláltuk az „Angyalműhely” fogalmát, ami tulajdonképpen egy napba összesűríti mindazt, amit mi mindig is szerettünk volna átadni. Ezzel kapott igazán szárnyra az Angels’ Army is.

Mi történik egy ilyen „Angyalműhely” foglalkozáson?

Ez a legkomplexebb, exkluzív eseményünk, hiszen itt nyolc szakértő foglalkozik egyesével a nyolc résztvevővel. Ez így nagyon intenzív és hatásos, itt a lányok nem csak külsőleg tudnak megújulni, a sminkes, fodrász és stylist jóvoltából, hanem lelkileg is, hiszen beszélgethetnek egy asztrológussal, egy táplálkozási szakértővel, Szily Nóra lélekmentorral, és közösen még egy protokoll és viselkedéstanon is részt vesznek. Ami pedig az egészre felteszi a koronát, az egy fotózás, Nánási Pállal. Az elkészült képeken pedig már igazi angyalként tündökölnek ilyenkor a csajok, mert teljesen újjászülettek, és alig akarják elhinni, hogy tényleg magukat látják viszont a felvételeken.


Hogy ez valóban mennyire így van, azt akkor tapasztaltam meg, amikor egy kicsit elbeszélgettem Edittel és Ildikóval, akik aznap részt vettek ezen az „Angyalműhely” foglalkozáson.

Edit, te hogy kerültél kapcsolatba az Angels Army-val?

Én tulajdonképpen egy meglepetés kapcsán kerültem ide az „Angyalműhelybe„, egészen Debrecenből, mert a férjem ajándékozott meg engem ezzel a lehetőséggel, egyébként egy barátnőm is itt van most velem, akit szintén a férje örvendeztetett meg ezzel a programmal.

Melyik foglalkozást vártad a legjobban a nyolc közül?

Összességében mindenre nagyon kíváncsi vagyok, amit itt kapok a mai nap folyamán. A fotózástól egy kicsit tartottam, de fergeteges volt. A protokoll tanácsok is nagyon tetszettek, mert annyira a női mindennapokról szóltak, hogy rengeteget adott Kepes Ági az ötleteivel. Itt mindenki igyekszik tényleg személyre szabott tanácsokat adni, hiszen előre ki kellett töltenünk egy regisztrációs lapot, amiből aztán felkészültek a szakértők. Sok más cég foglalkozik egyébként átalakításokkal, de szerintem ez a legkomplexebb.


Most a saját életed kapcsán milyen újdonságra vágysz, amit itt megkaphatsz?

Amit ez a foglalkozás ad most számomra az az, hogy igazán nővé váljak. Hiába érzem azt, hogy már az vagyok, hiszen elmúltam 40 éves, de úgy érzem kellenek azok a bizonyos lépcsőfokok és plusz lelki dolgok, amiket egy ilyen eseményen, vagy ezután, ebből profitálva kaphatok.

Ildikó várandósan érkezett a nagy eseményre, januárban születik majd a kislánya, és szerette volna megajándékozni magát egy olyan nappal, amikor minden csak Róla szól, és ahol megörökítik az áldott állapotát.

Milyen meglepetések értek már téged a mai napon?

Már túl vagyok a sminkelésen és a frizurám is kész, de a legnagyobb meglepetés az volt, amikor Holdampf Linda stylisttal kiválasztottuk azt a ruhát, amit soha nem gondoltam volna, hogy valaha viselni fogok. Megtudtam, hogy jól állnak az élénk, harsányabb színek, álmomban sem gondoltam volna, de ma egy pink ruhában fogok fotózkodni!


Szily Nóra milyen jó tanácsokkal látott el téged?

Szily Nórát én nagyon sokra tartom, örülök, hogy megismerhettem, és ugyan nem mondtam neki, de egyike a példaképeim közül. Sok mindent elmeséltem neki, és nagyon köszönöm, hogy felhívta a figyelmemet arra, hogy próbáljam meg kihallani a saját, belső hangomat abból a zajból, ami a mindennapokban körülvesz. A várandósságom alatt rengetegen próbálnak tanácsokkal ellátni, vagy éppen kioktatni, hogy mikor mi a jó, és az ember hajlamos arra, hogy elveszik bennük.

A fotózás még vár rád, izgulsz már, hiszen mégiscsak Nánási Pál kamerája előtt állsz majd?!

Az érdekes az, hogy nem izgulok. Voltam már pár fotózáson, és az ott szerzett tapasztalataim miatt kicsit magabiztosabban állok a fényképezőgép előtt. Nánási Pál viszont szerintem a csúcs, ő egy olyan fotós aki egy igazi egyéniség, és ez a fotóin is látszik. Biztos vagyok benne, hogy amíg ő fotóz, elő tud majd bújni belőlem az a Nő, akinek látszani szeretnék, és ez egy nagyon jó érzés. Ez egy olyan élmény számomra, amire már régóta vágytam!


Nóri, egy kicsit összefoglalva , mi az Angels’ Army küldetése?

Amit mi képviselünk, az nem csak szolgáltatás, hanem van egy eszme mögötte és ezt mi Angels’ Spiritnek neveztük el. Ez egy nagyon pozitív életszemléletet takar, cselekvésre sarkall, hogy valósítsd meg önmagad, tegyél azért, amit igazán szeretnél, merj belevágni és kipróbálni új dolgokat, mert egyszerűen azt tapasztaljuk, hogy ha valaki valamit nagyon szeretne elérni, akkor azt bevonzza az életébe. Ezt szeretnénk az embereknek közvetíteni, és minden esemény, amit kitaláltunk, az ennek az életszemléletnek az átadására irányul.

Az Angels’ Army tavaly áprilisban nyitotta meg kapuit, azóta pedig megállás nélkül halad előre a vállalkozás, és az események száma is bővült már. Most Törköly Erika avat be Titeket a legfrissebb aktualitásokba.

December 4-én debütált az „Angyalképző” eseményünk, aminek egyből két verziója is megszületett, a „Life” és a „Soul”. Ez tulajdonképpen ugyanúgy arra szolgál, hogy építsük a jelentkező csajok önbizalmát, de önmagunk megismerése is nagyon fontos szerepet kap bennük. A „Life” az átfogóbb, az élet több területére kiterjedő, egy napos, csoportos élményprogram, a „Soul” pedig egy kicsit lelkizősebb, tabu témákat érintő foglalkozás, ahol szerepet kap a szexualitás, az intim-torna és a párkapcsolati problémák. Ezen kívül december 15-én volt az első, nagyszabású jótékonysági akciónk, ahol rengeteg játékot és ajándékot gyűjtöttünk össze a segítő angyalainkkal közösen a Tűzoltó utcai Gyermekklinika, és a SOTE 1-es számú Gyermekgyógyászati Klinika javára.


Hol van a központotok?

Igazából ez a legnagyobb újdonság az Angels’ Army életében, hiszen decemberben költöztünk be az Angyalbázisunkra, a Corvin Sétány-ra! Egy igazán csajos, angyalos helyet alakítottunk ki, ahol például a fent említett foglalkozásokat is tartjuk, de a napi teendőinket is ott végezzük el.

Min dolgoztok most a leginkább?

Most leginkább az „Angyalkártyánkkal” vagyunk elfoglalva, ami tulajdonképpen egy exkluzív klubkártya lesz, ami minden olyan szolgáltatást tartalmaz, ami egy nőnek fontos lehet. Itt szintén nem csak a külsőségekről beszélünk, ugyanúgy lesznek rajta lelki feltöltődést adó programok, mint ahogy a testet kényeztető is. Azt szeretnénk ezzel elérni, hogy minél több olyan „Énidőt” fordítsanak magukra a csajok, hölgyek, amikor csak magukkal tudnak foglalkozni, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy aztán a rengeteg női szerepben helyt tudjanak állni.


Hogy az Angels’ Army valóban nem csak szolgáltatást nyújt, hanem még közösséget is épít, azt bárki megtapasztalhatja, ha ellátogat a csajok Angels’ Spirit Klubestjére, amit minden hónapban megtartanak, és ahová még egy sztárvendéget is meghívnak. Ezzel kapcsolatban részletes információt a hivatalos weboldalon találtok, amit egyébként is érdemes figyelni, hiszen az „Angyalblogon” minden fontos eseményről és újdonságról beszámolnak. Ezen kívül pedig különböző játékokban is részt vehettek, ha követitek az Angyalok facebook oldalát!