Trendmagazin

Piacon a Lauriston Villa

Miénk lehet a lassan 100 éves palota

2011.11.26 | Oroszvári Péter

Eladó az 1920-as években, firenzei stílusban épült Lauriston Villa. A George Schastey által tervezett fényűző rezidenciát most a Hilton & Hyland ingatlanügynökségen keresztül vehetjük meg – 16 millió dollárért.


Az Észak-Californiában található villán több mint 100 művész dolgozott 4 éven keresztül, hogy minél hitelesebben visszaadják az olasz mediterrán épületek hangulatát. A 28 holdas telekre egy gyönyörű fenyőerdőn áthaladó hosszú, kanyargós privát úton juthatunk el; majd amit először meglátunk, az az óriási zöldellő pázsit, a kőszobrok, és persze a hatalmas épület.


Az előtér elég „egy flottányi méltóság” fogadására is (mind méretben, mind minőségben), ha pedig maradni kívánnak, 30 hálószoba közül választhatnak. Fürdőszobából 10 van, ebből kettő kifejezetten csak a hölgyek számára; a presztízst ezeken túl még a márványpadló, a boltívek, faragott tartóoszlopok, kézi díszítések és reneszánsz színek emelik. A nappaliban akár kisebb koncerteket is rendezhetünk, családunk és vendégeink számára pedig külön étkezőket használhatunk.


Pihenni a könyvtárban, vagy a kertben, tudunk, de aki sportolni szeretne, sem fog unatkozni: a villához egy óriási medence és egy teniszpálya is tartozik.