Trendmagazin

Pink! The Club – party egy nemes célért

Újra megnyitja kapuit a Hajógyári Sziget rózsaszín ékszere

2011.09.20 | Szabó Adrienn

A kívül-belül csillogó szórakozóhely most a Dokk Beach-hez hasonlóan egy jó cél érdekében hirdet partyt. A Season Opening alkalmával egy jótékonysági rendezvényt szerveznek a Heim Pál Gyermekkórház Intenzív osztályának támogatásáért, melyen minden egyes belépőjeggyel a kórházat támogathatjuk. A szervezők közel 100 fellépővel készülnek a különleges éjszaka alkalmával; énekesek, táncosok, celebek, modellek és még sokan mások fognak össze egy nemes cél érdekében. Számunkra egy áttáncolt éjszaka, pár ezer forint, kedvenc szórakozóhelyünk megnyitója, kinek mi; nekik viszont egy hatalmas segítség egy lépéssel közelebb kerülni a gyógyuláshoz. A fellépők közt láthatjuk VV Bécit (Young-G), Széles Izabellát, VV Anikót, Dükit, a VVN modelleket, a New Dance World táncosait és a Budapesti Brazil Tánccsapatot. Természetesen, mint minden péntek este tökéletes hangulatáról, így 23-án pénteken is DJ O’neal és Revolution gondoskodnak majd a kellemes muzsikákról. A belépő pedig csekély 500 Ft a hölgyeknek, az uraknak pedig 1000 Ft.


Hogy hol kerül sor a rendezvényre? - Pink! The Club, a Hajógyári Sziget ékszere, az R’n’B téli birodalma. A sziporkázás, csillogás, fények és ragyogás mind tökéletesen jellemzik a sziget tündöklő, kis rózsaszín kincsét, a Pink!-et. Hello California! Megérkeztünk Los Angelesbe és annak egyik legpuccosabb szórakozóhelyére, ugyanis a 2 éves Pink!-nek hála egy-egy éjszakára a rhime and blues nagyjainak hazájába repülhetünk el. Beyoncé és Jay Z bőrébe bújhatnak a szerelmes párok, Alicia Keys vagy Kelly Rowland lehet egy éjszakára bármelyik dívajelölt, de a fiúk sem maradnak ki a jóból egy éjszakára tietek lehet Chris Brown vagy a G Unit valamelyik sztár rapperének szerepe.


Budapest egyik legizgalmasabb szórakozóhelyében valósul meg ez a csodás álom, a Pink!-ben. Mondanom sem kell, hogy a legdominánsabb szín ebben a kis birodalomban a rózsaszín. Hatalmas arany képkeret és orchideákkal díszített plazmafal vár ránk a kis ékszer belsejében. A bejáratot el sem tudnánk téveszteni, a hatalmas, világító Pink! feliratnak hála. A party két szinten zajlik, a földszinten a fő tánctér és a kristály állólámpákkal díszített DJ pult fogad.


Az emeleten a fényzuhatag függönyök gondoskodnak a hangulatvilágításról és hatalmas kanapék egy pár perces, komfortos szusszanásról, míg fel nem csendül egy új, ismerős dallam. Nem csak a belső tér kialakítására szenteltek különös figyelmet, a legapróbb kiegészítő elemek is gondosan lettek kialakítva. Ha csak a 700 Swarovski kristállyal díszített mikrofont említem meg, még nagyon az alapoknál tartok a luxuselemek felsorolásában.


A szombat éjszakák hangulatáról természetesen a Peaches And Cream csapata gondoskodik, de pénteken is már javában zajlik az élet a Pink!-ben – így lesz ez most pénteken is. A Dancer’s Fridays party sorozat késztet arra, hogy dobjunk egy laza jobbost a híres-neves H-híd után. Az R’n’B és hiphop mesterei állnak minden péntek este a pörgős dallamok szolgálatába és szórakoztatnak ütős track list-ekkel. Azt hiszem, eddig is sejtettétek, hogy a hazai R’n’B világ szuperduójáról beszélek, azaz, a DJ Revolution és O’Neal alkotta kettősről, akik péntekenként szórakoztatnak majd bennünket.


A hangulat a hazai sztár lemezlovasok mellett garantált, de miért is ne fűszereznék meg egy kis show-val a budapesti esteket? A profi táncbemutatók, ahogyan a Pink! nyári tesójának (Dokk Beach) táncteréről, így innen sem maradhatnak el. Persze a félprofik, vagy amatőrök is megmutathatják tudásukat a nagy közönségnek péntekenként. Így ismét Amerikában kötünk ki, méghozzá egy pezsdítő „dance battle” kellős közepén.

Felkérném a Kedves Olvasóinkat, hogy aki csak teheti, támogassa a rendezvényt és látogasson el a Pink! jótékonysági megnyitójára, szeptember 23-án, most PÉNTEKEN, 22 órától. Mi ott leszünk, és Ti?