Trendmagazin

Porsche Design őszi/téli ruhakollekció

Modern s mégis időtlen minőségi darabok

2011.07.23 | Oroszvári Péter

Eddigi legterjedelmesebb kollekcióját tervezte meg a Porsche Design az idei őszi/téli időszakra. Most először válogathatunk az eddigi férfi- és női kabátok mellett további prémium farmerek, és női ruhák között. A luxusmárka kollekciója 2011 szeptemberétől lesz világszerte elérhető a Porsche Design üzletekben.

P'1140 RawTec Blazer (férfi)

Vagány s mégis időtlen: az új férfi és női P’1140 RawTec sportkabát a Porsche Design legmagasabb színvonalának tökéletes megtestesítője. A finom báránybőrből készült ruhadarab belső oldala bevonatot kapott, így nem volt szükség bélésre, mégis melegen tart. Emiatt nemcsak a kinézete lett egyedi, de viselni is felettébb kényelmes. A ruha extra megjelenésének kulcsa az anyag elsőosztályú megmunkálása; és a szokatlan, gyári hagyományhoz hű szabásminta, melynek köszönhetően a lehető legkevesebb darabból, átfedések nélkül alakítják ki a kabátot. Mindennek, és a cikkcakkos varrásnak köszönhetően a ruha egyedi kinézetet kapott, és ráadásul nagyon könnyű is.

P'1140 RawTec Blazer (női)

Az új divatkollekció darabjai az intelligens kivágás és kitűnő megmunkálás miatt tökéletesen illeszkedik a testre. Az egyszerű és sportos dizájn jó ideig nem megy ki a divatból, de mégis megadják az egyedi, összetéveszthetetlen felismerhetőséget a Porsche ruháinak.


A téli darabok egyik legkomolyabbja a P’1140 Aviator Jacket, mely szintén elérhető férfi és női változatban is. A kabát spanyol báránybőrből készül, ez könnyűséget és optimális testklímát biztosít. Havas téli napokon, vagy őszi viharokban egy plusz, patentos gallérral védhetjük meg nyakunkat, fejünket. A mély zsebek és a vállbetétek kellemes összképet adnak, a tervezésnél tradicionális pilótakabátokból merítettek ihletet. Mint a vékonyabb kabát, ez is kitűnően megmunkált, és kényelmesen hordható. A sportos kinézetnek köszönhetően majdnem bármilyen ruházatra felvehető, de legjobban természetesen a kollekció többi darabjával áll összhangban.

P'1140 Aviator Jacket

[kiemelt]
[cim]Porsche Design Studio[/cim]
[tartalom]

A Porsche Design egy speciálisan a technikailag inspirált ruhákra fókuszáló luxusmárka. Professor Ferdinand Alexander, 1972-ben alapította meg a céget. A termékek ötvözik a funkcionalitást a hordhatósággal, mindezt időtállóan és modern kinézettel. A termékskálába a ruhák mellett órák, napszemüvegek, bőröndök, elektronikus termékek, és parfümök is tartoznak. Mind az osztrák Porsche Design Studio-ban, Zell am See-ben készül, és világszerte árusítják őket a márka saját üzleteiben, franchise üzletekben, minőségi és exkluzív viszonteladóknál. [/tartalom]
[/kiemelt]


A cég legfrissebb üzlete Szingapúrban nyílt meg július 15-én, s már egy új arculatot képvisel az eddigiektől eltérően – sokkal nagyobb, 160 négyzetméteren nézelődhetünk az egész termékkínálatot bemutató boltban. A már meglévő üzleteket 2012 januárjától alakítják át erre a mintára, a jövőben nyílóak pedig már így fognak épülni.