Trendmagazin

Poseidon tenger alatti üdülőközpont

Fedezd fel a Fidzsi rejtelmeit

2011.03.02 | Oroszvári Péter

A Poseidon a világ legelső tenger alatti szállodája, ahol 13 méter mélyen eltölthetünk pár napot egyedülálló luxusban. A hotel a több mint 20 ezer négyzetméteres Fidzsi lagúna kristálytiszta vizében található, és csak lifttel érhető el. 2010 elejétől a bevállalós utazók és vízkedvelők egy hetet tölthetnek itt, amiből 2 éjszaka aludhatnak a víz alatt, 4-et pedig a csodálatos tengerparti bungalókban.


A Poseidon Mystery sziget háromféle elhelyezést kínál a vendégeknek: egyet a privát tengerparton, egyet a víz felett, és harmadikként a már említett, víz alatti kapszulákat; ezt a három helyet az egyhetes üdülése alatt mindenki megcsodálhatja. 24 gyönyörű lakosztály, egy luxusapartman, és 48 bungaló áll rendelkezésre.


A víz alatti lakosztályok minden szobájában franciaágy található, ahonnan kitűnően lehet gyönyörködni a hatalmas akril ablakokon át az úszó élővilágban. A kristálytiszta vízben élő színes tengerlakókat meg lehet etetni a szobából egy távirányító segítségével. A vendégek egy speciális csőrendszeren keresztül közlekedhetnek a szobáktól az étterembe, bárba, vagy spa-helységbe.


Egy Poseidon szigeti kaland 15 ezer dollárba kerül 6 napra és 7 éjszakára – természetesen egy főre. Ebbe viszont minden szükséges dolog beletartozik: utaztatás a Nadi repülőtérről az üdülőközpontba, 4 nap a tengerparti villában, 2 nap a víz alatt, utazás egy tengeralattjáróval a lagúnán kívül, borkóstolók, és még rengeteg élmény.