Trendmagazin

Radiátor az Eiffel-torony mintájára

3200 dollárba kerül

2012.12.11 | Munkatársunktól

Mi jut eszedbe először Párizsról, a fények városáról, a gasztronómia fellegváráról, a divat világ központjáról? Az Eiffel-torony lenyűgöző látványa? Ha szeretnéd a közeledben érezni Párizst anélkül, hogyel kellene utaznod, van egy nagyszerű megoldás a számodra.


Egy radiátor, ami az Eiffel-tornyot formázza és nagyon egyszerűen beépíthető a lakásodba. Aminőségi rozsdamentes acélból készült radiátort kézzel hegesztették tapasztalt szakemberek. Csodásegyedi és egyben szokatlan dizájnjával különleges dísze lehet a nappalidnak amellett, hogy még acsaládi fészek melegét is szolgálja.A 2735 KJ-os teljesítménnyel nagyon jól oldja meg a fűtési feladatát. Meg is világíthatod hátulról,hogy még impozánsabb látványt nyújtson. Ez a romantikus és hasznos darab 3200 dollárért a tiedlehet.


Ha Párizs romantikájára vágysz, ezentúl bármikor megkaphatod, ha beépíted az Eiffel-toronyradiátort a lakásodba. Falazd be a kandallót, és tedd a helyére ezt a radiátort, ha van egy ilyened, akandallódra már úgy sem lesz szükséged...