Trendmagazin

Ráncfelvarrott Breitling Colt modellek

Kronográfos és normál modell is választható

2011.10.16 | Oroszvári Péter

Ráncfellvarráson esett át a Breitling Colt modellje: a modernizált belső szerkezet és a felfrissített külső csak növeli az eddig is komoly presztízst, minőséget és megbízhatóságot.


Az új 44 mm-es, zafírkristályos Colt modellekből egyaránt készül kronográfos és anélküli modell is, mindkét nem számára.

44 mm Quartz


A kronográf nélküli modell rozsdamentes acélból készül, és 500 méterig használhatjuk, ha búvárkodunk vele. Az idő mérése mellett csak a napot tudja megmutatni, ezért ezt a letisztultabb változatot ajánlják a nőknek is.


Ha pedig fel akarunk vele vágni, választhatunk hozzá drágakővel kirakott lünettát – a színlap színe pedig lehet Volcano fekete, Stratus ezüst, vagy Gun kék. Többféle szíj közül is válogathatunk: elérhető bőr, Ocean racer kaucsuk (perforálva), Diver Pro kaucsuk (megemelt középívvel), és a professzionális Breitling fémszíj.


44 mm Chronograph

A stopperfunkcióval ellátott óra szintén rozsdamentes acélból készül, ám ez "csak" 300 méterig jó a víz alatt. Ennél a modellnél is ugyanolyan számlapok és szíjak közül szemezgethetünk, mint a Quartz verzióban, de ezt már inkább csak a férfiak fogják preferálni. A stoppert tizedmásodperces, 60 perces és 12 órás összesítőkkel egészítették ki, ezek rendre 2-6 és 10 óránál találhatóak.