Trendmagazin

Eladó Renée Zellweger farmja

Másfél millió dollárért hirdetik

2011.12.19 | Váradi Zoltán

Az Oscar-díjas színésznő piacra dobta Connecticutban található farmját, azt a birtokot, ahol az elmúlt hét évben jelentős mértékű szabadidejét töltötte.


Renée még 2004-ben vásárolta meg az akkor még szerényebb körülményekkel rendelkező területet 1.32 millió dolláros áron. Az évek során aztán számos fejlesztést végzett el rajta, felújította a főépület egyes részein és egy medencét is beépíttetett a kertben.


Így a 315 négyzetméteres lakóház igencsak jó állapotban kerülhet majd át az új tulajdonoshoz. A házban 4 hálószoba, 3 fürdő és 4 nappali/dolgozószoba található, utóbbiakhoz tartozik 1-1 kandalló is. Az épület minden helységén visszaköszön egy vidéki nyaraló stílusa, de a sok-sok fabútort feltűnő vörös, fekete és kék falakkal kompenzáltak.


A 42 éves színésznő nem szívesen válik meg a birtoktól, melyet zöldövezet és erdők vesznek körül, de elmondása szerint az utóbbi időkben a forgatások miatt egyre kevesebbet tudott itt eltölteni, így inkább értékesíti a farmot, mely 3 órás autóútra van New Yorktól.


A mintegy 4000 főt számláló Pomfret városkában található házat a Coldwell Banker ingatlaniroda értékesíti, az irányár 1.5 millió dollár. Connecticut egyébként jó választás lehet a pihenni vágyó amerikaiak számára, hiszen ez az a tagállam, ahol az egy főre jutó jövedelem és az emberi fejlettségi index is a legmagasabb az USA-ban.