Trendmagazin

Retro szemüvegek Tom Fordtól

Minőségi anyagok, exkluzív megjelenés

2012.03.12 | Nagy Anna

Az 50-es éveket idéző szemüveg-kollekciót jelentetett meg Tom Ford divattervező. Az extravagáns divatguru a napszemüvegeivel már évekkel ezelőtt betört a piacra, most azonban egy sokkal merészebb ötlettel rukkolt elő: a lehető legmagasabb minőségű, formabontó szemüvegkeretekkel kívánja elnyerni a tehetős vásárlók kegyeit.


Az új kollekcióban Tom Ford a nőknek és a férfiaknak is olyan szemüvegeket szeretett volna tervezni, amik egyedülállóak és páratlan módon ötvözik a különböző anyagokat. Nos, a képeket elnézve a különleges dizájn garantált, a minőségről pedig ezúttal is az amerikai divatguru kivételes ízlése és a mögötte álló professzionális csapat gondoskodik.


Tom Ford mindig is rajongott a bőrből készült, vagy azzal díszített ruhákért, ezért a napszemüvegein is rendre megjelennek különféle bőrből készült dekorációk, ahogy a mostani kollekció darabjain is. A metálból készült és arannyal bevont keretek többféle színben és változatban elérhetők lesznek, a hozzájuk tartozó barna színű, lakkozott bakelitdoboz és a minőségi bőrből készült szemüvegtartó tok látványa után nem is csodálkozunk az áron sem: a szemüvegekért 2,950 dollárt kell majd fizetni a Tom Ford butikokban.