Trendmagazin

Rihanna óriásit bukott a villáján

2.4 millió dolláros veszteséggel ad túl rajta

2011.11.19 | Munkatársunktól

Lehet, hogy Rihanna sorra szerzi meg a zenei elismeréseket, de az ingatlanvásárlása óriási buktát hozott számára. A világsztár 2009-ben 6.9 millió dollárt fizetett az épületért, most pedig perel és közben milliókat bukik.

Rihanna esernyővel - szüksége volt rá

Dagad a botrány Rihanna Beverly Hillsben található luxusvillája körül. A világsztár 2009-ben 6.9 millió dollárt fizetett a mintegy 8 ezer négyzetméteres telken álló 10 hálószobás épületért, de mára már nyilvánvalóvá vált, hogy az énekes igencsak mellényúlt ezzel a vétellel. Ugyanis a beköltözés után nem sokkal kiderült, hogy az épület tervezésekor súlyos hibákat vétettek a kivitelezők, a 23 éves híresség elmondása szerint a szobák nagy része folyamatosan beázik, mivel az egyik terasz lejtése nem megfelelően lett megépítve, és a szigetelés is hagy kívánnivalót maga után. Az igazi csapás azon a januári napon következett be, amikor Los Angelesben egy hatalmas vihar kerekedett és az eső totálisan elöntötte a házat.


Rihanna egyik legismertebb slágere az Umbrella, amiben a következőket énekli: „Most, hogy jobban zuhog mint valaha, jó tudni, hogy számíthatunk egymásra, beállhatsz az esernyőm alá.” Mostanában azonban úgy tűnik neki volt szüksége esernyőre:„Teljesen lakhatatlanná vált a ház, a víz mindenhova bejutott... Csak esernyővel tudtam közlekedni a saját otthonomban!” - panaszkodott Rihanna, aki nem tétovázott, bíróság elé vitte az ügyet, ahol a kivitelezőknek kell majd magyarázatot adniuk az eseményekre. Ettől függetlenül a Grammy-díjas barbadosi énekesnek elege lett az eddig csak bajt hozó ingatlanból, így most tetemes veszteséggel, 4.5 millió dolláros irányáron akarja eladni a Coldwell Banker’s ingatlanügynökségen keresztül.