Trendmagazin

Robin Williams új otthont keres

35 millió dollárt kér az ingatlanért

2013.01.04 | Boskovics Bianka

Mr. Williams olyan egyedülálló darabokban csillogtatta már meg képességeit, mint a Holt költők társasága, a Patch Adams vagy a Good will hunting. A még gyermekek körében sem ismeretlen színészóriás nem csak jó humoráról, hanem kiváló ingatlanbéli ízléséről is nevezetes. Ez alkalommal úgy hírlik, más vizekre evezne, hiszen piacra dobta egyedülállóan vonzó kaliforniai házát.


Bátran állíthatjuk, Napa Valley az Egyesült Államok egyik legattraktívabb pontja. Napsütötte, aranyos derengésű tájaival, szőlőültetvényeivel egy mini Itália képzetét kelti. Nem csoda, hogy számos ínyenc földre, ingatlanra tett ott szert, akárcsak az Oscar-díjas Robin Williams. A színész közel húsz esztendeje, 1994-ben vált a vakítóan fehér épület boldog tulajdonosává, most azonban ismeretlen okoknál fogva túlad rajta. Nos, mivel az Internet áldásos meglétének köszönhetően alkalmunk nyílik, ne habozzunk bepillantani!


Az első, ami igencsak szembeszökő: a terület hatalmas. Óriási szőlőlugasok, rengeteg ló és szarvasmarha, zöld dombok mindenütt, a völgyekben könnyű pára, kristálytiszta tó. Az ominózus mediterrán környezet hasonló stílusú lakáscsodával egészül ki, amely letisztult formáival, fehér, rézszín, mentazöld és pávakék elegyével nyújt tökéletes harmóniát. A számtalan szobák, és hosszú folyosók között megbújik a szórakozás is: előadóművész lévén a saját színház sem hiányzik. Mi több, az udvarban egy mókás, rózsaszín bokor jelzi a humor jelenlétét! Az erkélyes, sokablakos házhoz természetesen úszómedence dukál. Tükörsima, végtelenbe nyúló, Adria-kék színű, akárcsak egy külön bejáratú óceán.


Térjünk át a számszerű tényekre: a luxuskúria öt hálószobával, huszonnégy hektár szőlőssel, 654 hektár egyéb használatú földterülettel, tölgyfaborítású könyvtárral, lifttel, biztonsági szobákkal, borospincével van felszerelkezve. A kikiáltási ár 35 millió dollár, azaz megközelítőleg 7 milliárd 400 millió forint. Bárki legyen is a következő szerencsés lakó, az illető egy valódi egyéniséggel rendelkező ingatlannal lesz gazdagabb.