Trendmagazin

Roger Dubuis La Monégasque kollekció

Egy kaszinóest keretén belül mutatták be az új órákat

2011.12.13 | Oroszvári Péter

Több mint 200 film-, divat-, sport-, és zenesztár vett részt a Roger Dubuis legújabb kollekciójának bemutatóján. Az új Monégasque szériáról egy Monte Carlóban tartott rendezvény keretein belül rántották le a leplet.


Georges Kern, a Roger Dubuis (valamint az IWC és a Baume & Mercier) elnöke többek között olyan vendégeket köszönthetett, mint a színész James Purefoy vagy Clotilde Courau,; a cipész Christian Louboutin; Jessica Adams írónő; vagy a boxoló Jean Marc Mormeck. A hangulatért a jazz-énekes Curtis Stigers felelt.

Georges Kern, Jessica Adams és James Purefoy

Az est során két modellt mutattak be az új Monégasque kollekcióból. A Chronograph Big Number egy igazi kaszinókba illő óra; elegáns 44 mm-es vörösarany tokjában a fekete, vörös, és zöld színekkel díszített, rulettkereket utánzó számlapja vonja magára a figyelmet. A 128 darabos limitált szériában érkező Big Number ára 9 millió forint körül lesz.

Roger Dubuis Chronograph Big Number

Roger Dubuis Chronograph Big Number

A másik bejelentett modell a szintén kaszinó-stílussal felruházott Perpetual Calendar Watch. Ugyanolyan 18 karátos, 44 mm-es vörösarany tokba került, mint a Big Number, ezen viszont megtalálható egy különleges holdfázis-jelző is. Ára 16 millió forint körül várható.

Roger Dubuis Perpetual Calendar Watch

Curtis Stigers