Trendmagazin

Rolex Submariner - itt az új változat

Megjelent az új változat

2010.06.28 | Munkatársunktól

A Baselworld idei kiállításán a Rolex bejelentette az egyik legkelendőbb modelljének, a Submariner-nek az új változatát. Talán ez az óra jelképezi legjobban a Rolex-brandet a világon. Az első Submariner 1954-ben látott napvilágot, és azóta is töretlen sikernek örvend. Emlékezzünk csak, hogy James Bond is az első filmekben még a Submarinert viselte.

Sean Connery a Goldfinger című James Bond filmben nato szíjas Submarinert viselt

A Rolex Submariner együttesen sugároz sportosságot és komolyságot, hírnevével, minőségével és természetesen árával is kivívja az emberek elismerését szerte a világon. Mivel búváróváról van szó, így az óra dizájnja is ehhez alkalmazkodik. Az új modell is megtartotta a jól megszokott lünettát, mely mára már a Submariner védjegyévé vált, azonban az új változat ezen része már kerámiából készült. Az átmérője maradt 40 mm-es, de az új dizájn hatására mégis rusztikusabb lett az új Sub. Továbbra is 300 méteres vízállósággal rendelkezik, így a búvárok és a tenger mélyének szerelmesei ezúttal sem fognak csalódni.

Az új arany-acél Submariner kék és fekete változatban is elérhető

A Rolex Submariner több változatban elérhető, megvásárolható. Három főbb változatra oszthatjuk a modelleket. Az acél verzióban elérhető a legendás, klasszikus fekete lünettás, fekete számlapos Submariner, ám emellett még zöld színben is elérhető az acél verzió. Az arany-acél verzió szintén elérhető fekete színben, azonban aki fiatalosságra, élénkebb színekre vágyik, az a kék változatot választja. A Submariner legdrágább, legexkluzívabb sorozata pedig teljes arany színben pompázik. Itt külön lehet választani, hogy a vásárló sárgaarany vagy pedig fehérarany példányt igényel. A sárgaarany szintén két színben (fekete, kék), míg a fehérarany csak egy színben (kék) elérhető.