Trendmagazin

Eladja házát Ryan Reynolds

Egyszintes ház medencével és pazar kilátással eladó

2012.04.04 | Nagy Anna

Egy felbomlott házasság sajnálatos és szomorú eseménynek számít Hollywoodban is, azonban az ingatlanpiac ügynökei és a házakat felvásárló befektetők kapva kapnak az alkalmon, amikor egy sztárpár bejelenti különválását. Ilyenkor ugyanis sokkal gyorsabban, még akár komolyabb árengedménnyel is hajlandók a felek a tulajdonukban lévő ingatlant értékesíteni, mely folyton a tönkrement kapcsolatukra emlékezteti őket.


Ryan Reynolds és Scarlett Johansson tavaly nyáron jelentették be, hogy két éves házasságukat felbontják és különköltöznek. Az ismert színészpáros egykori közös otthonát a Keller Williams ingatlaniroda próbálja minél hamarabb eladni, a Los Angelesben található házért 3.65 millió dollárt kérnek.


Az 1969-ben épített, de azóta többször felújított, egyszintes családi ház nyugat Hollywood csendes részén található, ahonnan remek kilátás nyílik az óceánra. A 263 négyzetméteres házra napkollektorokat szereltek, továbbá a felhasznált anyagokat is környezetkímélő szabványok szerint választották ki a tulajdonosok. Az emberi léptékű, barátságos ház különféle faburkolatokkal, a nappaliban található kandallóval és a kertben helyet kapó medencével tökéletes hely lehet mindazok számára, akik a városi nyüzsgés elől egy csendes, de Hollywood központjától mégsem távoli helyen keresnek maguknak otthont, ezért a közvetítők szerint rövid időn belül sikerül vevőt találni Ryan és Scarlett egykori házára.