Trendmagazin

Salma Hayek férje hisz a YOOX-ban

Stratégiai együttműködést kötöttek

2012.08.24 | Nagy Anna

Nagy vásárlásokat hajt végre mostanában a francia tulajdonú PPR, mely többek között a Gucci, a Saint Laurent Paris, a Balenciaga és a Puma forgalmazója. A PPR megvásárolta a Fnac médiacsoportot, a Redcats csomagküldőt és a sportszerekre szakosodott Volcomot is.

Most pedig a YOOX-szal kötöttek hosszútávú megállapodást. A világ egyik legnépszerűbb divattal foglalkozó webáruháza a Trendmagazin olvasóinak ismerős lehet: Hennel Ádám vásárlási tanácsadójában rendszeresen jelennek meg az általuk forgalmazott felsőkategóriás ruházati cikkek. A több mint száz országban jelen lévő YOOX működteti továbbá a Dolce&Gabbana, az Ermenegildo Zegna, az Emporio Armani és a Roberto Cavalli hivatalos webáruházát is.


Salma Hayek férje, a PPR elnök-vezérigazgatója, François-Henri Pinault elmondta, hogy a YOOX-szal kötött együttműködés rendkívül gyümölcsöző lesz számukra, hiszen az internetes piacon kívánnak terjeszkedni a jövőben. Továbbá hozzátette, hogy a megállapodás eredményeként már idén év végén a YOOX kínálatában megjelenik a Sergio Rossi és a Bottega Veneta, majd jövőre a McQueen, a Balenciaga és a Saint Laurent Paris is.