Trendmagazin

Sátor és függőágy - Cocoon Tree Tent

Vidd magaddal ezt a gömb alakú sátrat, ha biztonságos hajlékra van szükséged az erdő közepén

2012.11.09 | Munkatársunktól

Eleged van a zsúfolt kempingekből egy nyaraláskor? Szeretnéd, ha nem vágtatna át a szomszéd a magánszférádon percenként? Miért nem alszol egy fán? Van erre egy igen érdekes megoldás, a Cocoon Tree Tent, egy gubó alakú, fára szerelhető sátor. Vidd magaddal ezt a gömb alakú sátrat, ha utazol és kényelmes, biztonságos hajlékod lesz. Csak annyira van szükséged, hogy keress egy alkalmas helyet, lehetőleg szép kilátással, két fa között, ahová kifeszítheted a kábeleit.


Sátor és függőágy egyben. Ahogy lágyan ring a szerkezet a szélben, úgy érezheted magad, mint egy baba a bölcsőjében. A gubón belül van egy kör alakú 2,4 méter átmérőjű ágy, amin két személy fér el kényelmesen. Bordaszerű vázszerkezete formálja a gubót, és ez tartja biztonságosan az ágyat is. Minden egyes bordához tartozik egy feszítő kötél, amit egy közeli fára kell felerősíteni. A sok kötél miatt könnyű alkalmas helyet találni a sajátos sátrunknak.

Sajnos az áráról nincs még információ, pedig egy igazán jól sikerült sátoros nyaraláshoz keresve sem találni jobb hálóhelyet.