Trendmagazin

Snowboard deszkák Star Wars módra

8 féle változatban kapható

2011.11.12 | Munkatársunktól

A Star Wars filmek igazi birodalommá nőtték ki magukat az elmúlt közel három évtized alatt: számítógépes játékok, képregények, LEGO modellek és egyéb ereklyék szolgáltattak újabbnál újabb energiát a rajongók számára. Most ismét egy olyan területet „fertőzött meg” a világhírű filmsorozat, amire nem számítottunk volna: a snowboardosok világát! A Burton Snowboards és a Lucasarts ugyanis egyedülálló egyezséget kötött: limitált példányszámú snowboard deszkákat dobnak piacra a sportág iránt érdeklődő Star Wars rajongók nagy örömére. A deszkák 8 különböző változatban lesznek kaphatók, mindegyiken a világhírű sci-fi fontosabb karakterei jelennek meg, úgymint Yoda, Darth Vader, Luke Skywalker, Boba Fett, vagy éppen a két mindig bajba kerülő robot, azaz R2D2 és 3PO, de a klónhadsereg is kapott egy külön deszkát.


A többféle méretben kapható deszkák 190 dolláros áron kaphatók, továbbá megvásárolható lesz egy szintén Star Warshoz köthető, az R2D2 mintájára készült bukósisak is, melynek ára 100 dollár.


Egyes nemzetközi Star Wars klubok szerint jövőre ismét meg fog erősödni a filmhez kapcsolódó különféle marketingtermékek száma a világon, hiszen Lucas produkciós cége már javában dolgozik a Star Wars filmek 3D változatain, melyekből évente egyet kívánnak majd kiadni, az ebből befolyó bevételekből pedig a világhírű producer egy teljesen új, a VI. rész után sok évvel játszódó trilógiát szeretne készíteni.