Trendmagazin

Reebok cipők az EA új kollekciójában

A 2012-es nyári kollekcióban jelennek majd meg

2012.03.17 | Váradi Zoltán

Míg a Giorgio Armani nevével fémjelzett luxusmárka leginkább az elegáns ruhadarabokkal próbál új vevőket toborozni, addig az olasz brand másik márkája, az Emporio Armani egyre inkább nyit a fiatalok és a sportosabb darabok felé. Ennek ékes bizonyítéka, hogy az EA és a sportcipőket és egyéb kiegészítőket gyártó Reebok hosszú távú megállapodást kötöttek egymással.


A két cég együttműködésének első eredményét most megmutatjuk, ugyanis az Emporio Armani jóvoltából három modellt nyilvánosságra hoztak, melyek az idei év nyári szezonjában kapnak helyet.


Az EasyTone nevű, barna színben elkészített utcai cipőt az EA tervezői a Reebok szakértőivel úgy alkották meg, hogy egy divatos és nagyon kényelmes lábbelit kapjunk, amit nyugodtan használhatunk a hétköznapokon.


A fekete színben pompázó, sárga kiemelést kapott Ultralite modellt a merészebb öltözködésű vásárlóknak ajánlják, de a kollekció leglátványosabb darabja mégis a ZigTech névvel illetett modell, mely az apró lyukakkal díszített, szintetikus felsőrészével és a cikkcakkos talpával nem mindennapi látványt nyújt és emellett az egyedi kialakítása miatt kényelmet és biztonságot ad viselőjének.