Trendmagazin

Stílusos az olaszok új biciklije

A hegyek, a szél vagy a göröngyös terep sem akadály a Cykno-val

2013.05.07 | Munkatársunktól

Bár úgy tűnik, mintha a Cykno egy korai huszadik századi bicikli lenne, azonban ezt az új olasz elektromos kerékpárt most mutatták be Milánóban.




 

Az ismert mérnök és feltaláló, Bruno Greppi ötlete és Luca Scopel luxus dizájner tervei alapján létrejött kétkerekű különleges és értékes járműve lehet az olyan kerékpározást kedvelőknek, akik elkötelezettek a fenntartható mobilitás iránt. A hegyek, a szél vagy a göröngyös terep sem akadály a Cykno-val, hiszen a beépített akkumulátor és az egyedileg fejlesztett motor rendszer könnyed és kellemes kerékpározást tesz lehetővé. A váz szénszálas műanyagból és finom bőrből készült, míg a lámpák, a küllők és az ülés dizájnja a régi időket idézi.


A Cykno-t 4 óra alatt lehet feltölteni hálózati áramról, és a 250 vagy 500 Wattos akkumulátor 60 km- es utat tud megtenni egyetlen feltöltéssel, ha pedálos üzemmóddal is segítjük. Az olasz Cykno elektromos kerékpárral nem csak kellemesebbé válnak a hosszabb biciklitúrák, de igazán egyediek is lehetünk a különleges járművünkkel.