Trendmagazin

Svájci óra iPhone tokba építve

Mindössze 12 darabot gyártanak belőle

2011.11.21 | Munkatársunktól

A De Bethune talán minden idők legszebb és legkülönlegesebb iPhone tokját alkotta meg. Még óra is van benne.

Mitől lesz sikeres egy luxuskategóriás iPhone tok? Egyrészt azért, mert minőségi anyagokból készül és modern formatervvel rendelkezik, na és valamivel többet tud felmutatni a konkurens termékeknél. Ebben valószínűleg jelen pillanatban verhetetlen a 2002-ben David Zanetta és Denis Flageollet által alapított, svájci székhelyű óramárka, hiszen a tokba egyik modelljük nyomán egy órát is építettek.


A Dream Watch IV iPhone Case névvel megjelentetett tokot az Apple telefonjának 4-es változatához készítették. A lenyűgöző dizájn mellett a legminőségibb anyagok használatát (titán, arany és gyémánt) és a legprecízebb gyártási technológiát ígérik annak a 12 vásárlónak, aki majd magáénak tudhat egy-egy tokot a limitált szériából.

A készítők mindemellett még elektromágnesesség elleni védelemmel is felvértezték a tokot, így ha telefonálunk, nem okozhatnak gondot a káros hullámok sem. A páratlan megjelenésű és futurisztikus tokot jövő év elején, a január 15-én induló SIHH-en (Salon International de la Haute Horlogerie) mutatják majd be. Az ára egyelőre ismeretlen.

A De Bethune óramanufaktúra néhány modellje képekben:

Az óra ami az inspirációt adta: De Bethune Dream Watch IV

De Bethune 24 Vétrois (ára: 47.500€)

De Bethune Dream Watch One (ára: 120.000€)