Trendmagazin

Szabadulni próbál házától a komikus

Nem először hirdette meg az ingatlant

2014.05.30 | Munkatársunktól

Jamie Kennedy számára nem idegen a televízió képernyője, sem pedig a stand­up, és ennek megfelelően az otthona is épp olyan, mint maga a színész, és komikus életnagyságú alkotása. A ház Los Angeles egyik szomszédágában, Los Feliz­ben található, nem messze a Griffith Parktól, így a veterán komikus bolondos háza mellett nehéz csak úgy elmenni.


A ház előtt fagyott üvegkerítés húzódik, mely egyfajta magánszférát teremt, azonban a külső egyszínűségével ellentétben a belső dizájn élénk színekkel tarkított, melyet egyes pletykák szerint neves szállodák ihlettek. Jamie Kennedy­-nek ez már a harmadik próbálkozása arra, hogy megszabaduljon az ingatlantól. A házat 1958­-ban építették, összesen 222 négyzetméternyi területen helyezkedik el, és 3 hálószoba, valamint 4 fürdőszoba van benne. Tulajdonképpen amikor Kennedy megvásárolta a házat, akkor kezdődtek el benne a felújítások is, ezt követően a jellegét már sokkal inkább a modern luxus határozza meg, melynek jellemzői közé tartoznak az üvegajtók, az egyéni beépített modulok, valamint az olyan egzotikus elemek, mint a szabadtéri akvárium. A fő hálószoba is nagyon modern, egy két szobanagyságú ruhásszekrény, egy kettős kandalló, és egy spa minőségű fürdőszoba tartozik hozzá. A teleszkópos ajtóknak köszönhetően egyszerűen egybe nyitható a tér a ház egészében, így a friss levegő könnyedén áramolhat. A házon kívül modernista dizájnnal találkozunk, mely már az oázis szerű beépített bárban, étkezőben, teraszon érezhető, melyekhez közvetlenül kapcsolódik egy pezsgőfürdő, egy medence, valamint egy újabb fürdő és zuhanyzó.

A házat Jamie Kennedy 2007-­ben vásárolta meg 2,15 millió dollárért, 2012 pedig veszteségesen, 1,9 millióért kezdte el árulni. Ezt követően mivel senkinek nem keltette fel az érdeklődését, 2013 elején egy kicsivel alacsonyabb áron tette újra eladólistára, most pedig újabb 10 ezer dolláros kedvezménnyel, 1,889 millió dollárért árulja.