Trendmagazin

Szállodákat építene a Paramount

A Disney sikere új precedenst teremt?

2012.05.17 | Nagy Anna

Szállodákat építene a Paramount Pictures – közölte a friss hírt a Bloomberg hírügynökség. A világ egyik legnagyobb mozgóképes vállalata (melyet a magyar születésű, zsidó származású Adolph Zukor alapított 1927-ben) a filmgyártás és a tömegszórakoztatás mellett a wellness-piacba is be akar szállni.


A hírek szerint a cég nem kis feladatot vállal magára, ugyanis mintegy 50 kisebb-nagyobb szállodát és nyaralóhelyet kíván felépíteni a jövőben. A Paramount szerint a vállalat hoteljei Hollywood és Kalifornia stílusjegyei szerint készülnek majd el, természetesen a prémium szegmenst megcélozva. A tervezett létesítmények a kikapcsolódni vágyó vendégek mellett bizonyára hasznosak lehetnek céges rendezvények számára is, például egy film bemutatója kapcsán. A Bloomberg szerint jelenleg is zajlik a megfelelő helyszínek keresése, de a legesélyesebbek között van Anglia, Brazília, Oroszorság és Dél-Afrika is.

A Paramount valószínűleg azután döntött egy ilyen befektetés beindítása mellett, miután nagy riválisuk, a Disney tavaly nagy sikerrel nyitotta meg Hawaii-szigetek egyikén, melyről egy korábbi összeállításunkban olvashatsz!